Antena Meniu Search
x

Furtuna Jocelyn aduce în continuare groază în UK. În SUA, ninsorile abundente au fost înlocuite de ploi şi inundaţii

Furtuna Jocelyn aduce în continuare groază în Marea Britanie. Mii de oameni au rămas fără electricitate, iar rafalele de vânt au ajuns chiar şi la 156 de kilometri pe oră. În Rusia, zăpada a pus stăpânire pe mai multe regiuni, în timp ce Statele Unite se confruntă cu ploi puternice.   

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 08:19

Vezi și

Marea Britanie continuă să fie măturată de furtuna Jocelyn. Vântul a bătut şi cu 156 de kilometri pe oră, iar o sută de alerte de inundaţii rămân încă în vigoare. Numai în Irlanda, 12 mii de gospodării sunt în continuare în întuneric. Furtuna aduce însă şi drame - o femeie a dispărut în mare în Ţara Galilor unde autorităţile au desfăşurat o extinsă operaţiune de căutare.

Transportul a fost îngreunat mai ales în Scoţia unde şinele de tren au fost acoperite de copacii căzuţi. Britanicii au fost rugaţi să nu-şi parăsească locuinţele decât dacă este necesar pentru a fi evitate tragediile.

Furtunile de zăpadă, înlocuite de inundaţii

Rusia a fost lovită în schimb de ninsori puternice. Transportul public a fost suspendat, iar echipajele de deszăpezire au încercat din răsputeri să cureţe drumurile. Multe zboruri au avut, de asemenea, întârzieri.

În Statele Unite, furtunile de zăpadă au fost înlocuite de ploi şi inundaţii. O femeie din California a fost salvată după ce a stat 14 ore pe maşina sa răsturnată. Autorităţile spun că a încercat să treacă prin zona deja inundată însă nu a realizat cât de adâncă este, de fapt, apa, dar, din fericire, nu a fost rănită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Furtuna Jocelyn aduce în continuare groază în UK. În SUA, ninsorile abundente au fost înlocuite de ploi şi inundaţii