Antena Meniu Search
x

Gafă la BBC. O prezentatoare a arătat degetul mijlociu în timp ce era LIVE. Cum şi-a explicat gestul

Maryam Moshiri şi-a cerut scuze în mod public după ce miercuri a arătat degetul mijlociu în timp ce era în transmisiune directă. Prezentatoarea BBC a explicat că o era glumă privată şi nu intenţiona ca momentul să fie văzut de public.

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 17:46

Gafă la BBC. O prezentatoare a arătat degetul mijlociu în timp ce era LIVE. Cum şi-a explicat gestul
Gafă la BBC. O prezentatoare a arătat degetul mijlociu în timp ce era LIVE. Cum şi-a explicat gestul - BBC

Prezentatoarea de știri care a fost surprinsă accidental arătând degetul mijlociu la începutul unui program și-a cerut scuze pentru gluma prostească. Maryam s-a apărat spunând că gestul era pentru prieteni, nu pentru transmisia live. Maryam Moshiri este unul dintre prezentatorii principali ai canalului BBC News.

Miercuri, la începutul buletinului de ştiri de la prânz, a apărut pe ecrane cu degetul mijlociu și sprâncenele ridicate. Când şi-a dat seama că este în emisie directă, a coborât rapid mâna și și-a șters expresia de pe faţă. Repede a început să citească serios și calm titlurile zilei, de pildă despre audierea fostului premier britanic Boris Johnson în ancheta Covid.

Joi dimineață, şi-a cerut scuze pe platforma X, spunând că a glumit cu echipa, prefăcându-se că numără invers pe degetele intrarea în emisie.  "Când am ajuns la 1, mi-am întors degetul în glumă și nu mi-am dat seama că va fi surprins de camera de filmat", a scris ea.

"A fost o glumă privată cu echipa și îmi pare rău că a intrat pe post! Nu a fost intenția mea ca acest lucru să se întâmple și îmi pare rău dacă am jignit sau supărat pe cineva. Nu le arătam degetul telespectatorilor sau vreunei persoane. A fost o glumă prostească destinată unui număr mic de prieteni", a spus ea.

Pe acelaşi subiect

Unii britanici s-au simţit jigniţi. I-au transmis prin comentarii că gestul ei este neprofesionist și s-au folosit de episod pentru a cere tăierea finanţării publice pentru BBC. Alţi, cărora momentul li s-a părut amuzant, au susţinut-o. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Gafă la BBC. O prezentatoare a arătat degetul mijlociu în timp ce era LIVE. Cum şi-a explicat gestul