Antena Meniu Search
x

George H. W. Bush a fost condus pe ultimul drum

George H. W. Bush a fost înmormântat, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la biblioteca prezidenţială din Texas. Sicriul cu trupul neînsufleţit al celui de-al 41-lea preşedinte fost adus de la Houston cu trenul.

Vezi și

George H. W. Bush a fost înmormântat, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la biblioteca prezidenţială din Texas. Sicriul cu trupul neînsufleţit al celui de-al 41-lea preşedinte fost adus de la Houston cu trenul. Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu pe traseu. Pe timpul zilei, la Biserica din Houston a avut loc şi o slujbă la care au asistat 1.200 de oameni.

Trupul neînsufleţit al fostului preşedinte american a fost condus pe ultimul drum sub privirile membrilor familiei şi apropiaţilor. Pe o vreme ploioasă, sicriul a fost acoperit cu o prelată înainte de a fi înhumat în cimitirul de lângă Biblioteca Prezidenţială din College Station. 21 de avioane militare au survolat zona într-un ultim omagiu adus celui de-al 41-lea preşedinte al Statelor Unite. Au fost trase 21 de salve de tun.

Mii de oameni au dorit să aducă un omagiu preşedintelui care a încheiat, în mod simbolic, Războiul Rece. Oamenii l-au salutat pe George Bush Senior de-a lungul celor 130 de km de căle ferată străbătuţi de trenul care a adus sicriul de la Huston.

La ceremonia care a precedat înmormântarea, în Houston, au participat 1.200 de persoane, printre care şi celebrităţi. Tot acolo, artişti din lumea muzicii country au adus un omagiu.

George H.W. Bush a murit pe 30 noiembrie la vârsta de 94 de ani, la mai puţin 8 luni după decesul soţiei sale, Barbara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » George H. W. Bush a fost condus pe ultimul drum