Antena Meniu Search
x

Video Gest emoționant făcut de fanii clubului turcesc Trabzonspor. Omagiu pentru salvatorii din țările străine

Clubul Trabzonspor a postat în social media, după victoria din meciul cu FC Basel, scor 1-0, o imagine care simbolizează fanii uniţi ai tuturor echipelor, ceea ce s-a văzut şi în tribună, cu un mesaj emoţionant după ce cutremurele devastatoare de săptămâna trecută s-au soldat cu zeci de mii de morţi, transmite news.ro.

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 10:23

mesaj galerie Trabzonspor
Gest emoționant făcut de fanii clubului turcesc Trabzonspor. Omagiu pentru salvatorii din țările străine - Profimedia Images

“Un mic zâmbet pentru milioane de inimi rănite”, este mesajul grupării diin Trabzon, care a fost redistribuit de alte cluburi din Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de startul jocului, în tribună s-a înălţat un banner imens ca omagiu pentru salvatorii care au intervenit în zilele după cutremure, fiind omagiat inclusiv câinele – erou Proteo.

Jucătorii au intrat pe teren, la încălzire, purtând tricouri cu numele provinciilor afectate de cutremure.

S-a ţinut un minut de reculegere, iar în tribună s-au aflat preşedinţii mai multor cluburi, în semn de unitate în faţa tragediei.

Potrivit gazeteduvar.com.tr, după startul jocului, în minutele care corespund codului de înmatriculare auto al fiecărei provincii afectate de cutremure s-a anunţat numele provinciei, iar suporterii au răspuns: “Prezent!”. Prima provincie care a răspuns “Prezent” a fost Adana (minutul 1), iar a zecea provincie a fost Osmaniye (minutul 80).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Gest emoționant făcut de fanii clubului turcesc Trabzonspor. Omagiu pentru salvatorii din țările străine