Antena Meniu Search
x

Video Gestul surprinzător făcut de John Cena, impresionat de drama unui tânăr refugiat ucrainean cu sindromul Down

Celebrul luptător de wrestling John Cena i-a făcut o surpriză de proporţii unui tânăr ucrainean care suferă de sindromul Down. 

de Redactia Observator

la 10.06.2022, 08:08

Vezi și

Băiatul în vârstă de 19 ani a fugit cu familia din Mariupol şi, pentru a-l motiva să părăsească locuinţa şi să ajungă în Olanda, mama sa i-a spus că trebuie să plece la drum pentru a-l găsi pe John Cena, favoritul lui.

John Cena, impresionat de povestea tânărului ucrainean cu sindrom Down

Povestea a apărut într-un articol din Wall Street Journal, care se referea la impactul războiului asupra persoanelor cu dizabilităţi. John Cena a fost atât de emoţionat de povestea ucraineanului cu sindrom Down, încât nu a stat prea mult pe gânduri şi a mers să îl întâlnească.

"Având trei zile libere de la muncă, exact când am citit acest articol, şi fiind la o oră de zbor distanţă, am decis imediat: "Mergem!" Iar asta a însemnat petrecutul unei după-amieze făcând construcţii din cuburi şi mâncând tort", povesteşte John Cena, luptător de wrestling şi actor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Gestul surprinzător făcut de John Cena, impresionat de drama unui tânăr refugiat ucrainean cu sindromul Down