Antena Meniu Search
x

Goana după reduceri în Paris! Până la sfârşitul lunii februarie, articolele vor fi reduse cu până la 70%.

Franţuzoaicele şi nu numai au pornit în goana după chilipiruri încă de la primele ore ale dimineţii.

Vezi și

Şi dacă străinii vin la noi pentru shopping, noi putem să mergem la ei. Mai ales că tocmai s-a dat startul reducerilor la Paris. Franţuzoaicele şi nu numai au pornit în goana după chilipiruri încă de la primele ore ale dimineţii. Şi au de unde alege: până la sfârşitul lunii februarie, articolele vor fi reduse cu până la 70%.

Primele zile ale reducerilor sunt cele mai aglomerate. Zeci de mii de femei dau năvală în magazine să prindă produsele visate, la mărimile dorite şi mai ales... la preţuri mici. 

Şi nu sunt doar franţuzoaice. Doamne şi domnişoare din toată lumea vin special în capitala modei pentru asta. Cu o istorie de peste o sută de ani, Galeriile Lafayette "lafaiet", Printemps "Prantam" şi faimoasele boutique-uri din Paris au devenit temple ale modei...

Pe lângă doamnele pragmatice care vânează de luni în şir reducerile doar la articolele preferate, există şi femei care se pierd în aventura shopping-ului, petrecând zeci de ore în magazine, de îndată ce perioada reducerilor este declarată oficial deschisă. 

"Fac asta în fiecare an, de 40 de ani, pentru că găsesc lucruri bune doar în prima zi. Sunt la mare căutare şi găsesc doar ceea ce mă interesează în prima zi, apoi renunţ la reduceri", spune o franţuzoaică.

Anul acesta, clienţii au motive serioase să se grăbească. În urmă cu două zile, Guvernul francez a anunţat că intenţionează să scurteze perioada reducerilor de la şase săptămâni, la patru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Goana după reduceri în Paris! Până la sfârşitul lunii februarie, articolele vor fi reduse cu până la 70%.