Antena Meniu Search
x

Hackeri islamiști au atacat postul tv unde lucra femeia cameraman care a lovit imigranții

Un atac cibernetic a avut loc la postul de televiziune ungar N1 TV, unde era angajată femeia cameraman care a lovit imigranții la locul de adunare a refugiaților de la Roszke

Un atac cibernetic a avut loc la postul de televiziune ungar N1 TV, unde era angajată femeia cameraman care a lovit imigranții la locul de adunare a refugiaților de la Roszke

Hackerii au atacat serverele și site-ul postului de televiziune ungar Nemzeti 1 și au șters tot conținutul site-ului, arhivei și toată corespondența, informează un comunicat remis vineri Agerpres de redactorul-șef al N1 TV, Szabolcs Kisberk.

Atacul, care a avut loc joi seara, a provenit de la o adresă IP din Turcia, iar responsabilitatea a fost asumată de Fallaga Team, un grup tunisian islamist de hackeri.

Comunicatul citat amintește că acțiunile fostei angajate a postului de televiziune au fost condamnate de către editori, iar contractul acesteia de muncă a fost reziliat imediat după ce a apărut filmarea în care femeia lovea imigranții.

În pofida acestui fapt, postul de televiziune a primit zeci de amenințări, fosta angajată a fost și ea amenințată cu moartea, și chiar au fost și amenințări că sediul televiziunii va fi aruncat în aer și că familiile editorilor vor fi ucise.

În urma acestor amenințări, editorii postului au sesizat procurorii.

Agenția de presă ungară MTI a relatat vineri că poliția a interogat-o în calitate de suspect pe femeia cameraman care apare în înregistrări video distribuite pe internet și în care se poate vedea cum îi lovește cu piciorul sau le pune piedică refugiaților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Hackeri islamiști au atacat postul tv unde lucra femeia cameraman care a lovit imigranții