Antena Meniu Search
x

Video Haos pe aeropoturile din Marea Britanie din cauza lipsei de angajaţi. Sute de zboruri sunt anulate subit în fiecare zi

Disponibilizările din timpul pandemiei creează haos în transportul aerian din Marea Britanie în plin sezon turistic. Sute de zboruri sunt anulate zilnic, iar pasagerii află cu uluială în aeroporturi că trebuie să îşi adio de la vacanţe pentru că nu sunt suficienţi angajaţi.

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 13:51

Pe aeroportul din Manchester peste o sută de oameni au trebuit debarcaţi din avion cu ajutorul poliţiei după ce au stat 3 ore să aştepte ca bagajele să fie urcate în aeronavă. Alţi pasageri mai norocoşi au putut zbura la 32 de ore de la ora iniţială după ce co-pilotul a ajutat la transportul bagajelor.

Şi în Londra cel puţin 150 de zboruri au fost anulate doar azi din cauza lipsei personalului. Haosul are loc într-o perioadă în care în mod normal între 2500 şi 3000 de britanici sunt aşteptaţi să zboare în vacanţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Haos pe aeropoturile din Marea Britanie din cauza lipsei de angajaţi. Sute de zboruri sunt anulate subit în fiecare zi