Antena Meniu Search
x

Mutare de şah la Hollywood. 20th Century Fox va deveni 20th Century Studios

Mutare de şah la Hollywood. Compania Walt Disney renunță la una dintre cele mai cunoscute mărci din industria divertismentului. 20th Century Fox va deveni 20 Century Studios. Mişcarea vine după ce după ce Disney a cumpărat pentru 71 de miliarde de dolari mare parte a grupului media Fox.

de Redactia Observator

la 12.08.2020, 23:54

Vezi și

Este suntetul cu care am crescut toţi şi cu care începea orice film produs de 20th Century Fox. După aproape un secol de istorie, una dintre cele mai cunoscute mărci din industria divertismentului nu mai există oficial.

Celebrele studiouri, care au bucurat sute de milioane de oameni, se vor numi de acum 20th Century Studios. Este mai mult o mişcare politică, decât una de rebranding. Disney nu mai vrea să fie asociat cu brandul FOX, din cauza viziunilor prea conservatoare ale grupului.

Se schimbă doar numele, dar palmaresul rămâne. De-a lungul anilor, 20th Century Fox a adus pe micile ecrane show-uri cu milioane de fani în tot globul, precum M*A*S*H, Modern Family, Buffy Spaima Vampirilor. King of the Hill sau The Simpsons.

Tot 20th Century Fox ne-a făcut cunoştinţă cu capodoperele lui James Cameron: Avatar şi Titanic.

Succesul a continuat şi de la preluarea de către Disney în 2017. Bohemian Rhapsody a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la box office-ul global, în condiţiile în care costurile de producţie au fost de doar 50 de milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Mutare de şah la Hollywood. 20th Century Fox va deveni 20th Century Studios