Antena Meniu Search
x

Hoț român filmat în timp ce atacă și jefuiește trecătorii pe stradă, în Italia

Un român a fost filmat în timp ce atacă și jefuiește trecătorii în plină stradă, în Italia. Scena violentă, dată publicității de poliție, a avut loc la Bologna.

Bărbat atacat de român pe o stradă din Bologna
Un hoț român de 17 ani a fost arestat pentru că a atacat și jefuit trecătorii, la Bologna - Youtube

Un român a fost filmat în timp ce atacă și jefuiește trecătorii în plină stradă, în Italia. Scena violentă, dată publicității de poliție, a avut loc la Bologna.

Polițiștii din Bologna îl acuză pe hoțul român în vârstă de doar 17 ani că ar fi comis mai multe jafuri asupra trecătorilor.

Tânărul agresor a fost arestat, iar,ulterior, anchetatorii au dat publicității și o înregistrare video cu unul dintre jafurile sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Presa italiană spune că atacurile au fost comise de român în iunie. Pe 19 iunie, tânărul s-a apropiat de un bărbat și i-a cerut o țigară. Apoi, i-a cerut portofelul și banii. Speriat, omul i-a dat 50 de Euro, însă hoțul l-a lovit în față și l-a doborît la pământ, spune Teleromagna 24.

Câteva zile mai târziu, o femeie a fost bătută de tânăr, care o abordase tot sub pretextul de a-i cere o țigară.

La 3 luni de la agresiuni, hoțul român e în custodia poliției italiene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Hoț român filmat în timp ce atacă și jefuiește trecătorii pe stradă, în Italia