Antena Meniu Search
x

Curs valutar

IDF continuă să bombardeze centrul de comandă al Hezbollah: "O lovitură precisă în inimă"

Armata israeliană a anunţat sâmbătă după-amiază o nouă lovitură asupra sediului central Hezbollah din Beirut, la o zi după un puternic bombardament asupra cartierului general al mişcării islamiste libaneze în care a fost ucis liderul acesteia Hassan Nasrallah, relatează AFP şi Reuters.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 19:12

IDF continuă să bombardeze centrul de comandă al Hezbollah: "O lovitură precisă în inimă" IDF continuă să bombardeze centrul de comandă al Hezbollah: "O lovitură precisă în inimă" - Profimedia

Armata a lansat "o lovitură precisă în inima Dahiyeh", termenul arab pentru "suburbie" şi care descrie suburbiile sudice ale Beirutului, se arată într-un comunicat.

O nouă lovitură asupra sediului central Hezbollah din Beirut

Sirenele de avertizare au sunat în centrul Israelului după un atac cu rachetă din Yemen, fiind auzite din Ierusalim mai multe explozii la depărtare.

Articolul continuă după reclamă

Sâmbătă, la finalul după-amiezii, "s-au auzit sirene în centrul Israelului din cauza unei rachete lansate din Yemen către teritoriul israelian", a declarat armata într-un comunicat, precizând că racheta a fost interceptată de apărarea antirachetă.

Pe acelaşi subiect

Armata israeliană, despre moarte liderului Hezbollah

"Nasrallah a fost unul dintre cei mai mari inamici ai statului Israel din toate timpurile... Eliminarea lui face lumea mai sigură", a declarat purtătorul de cuvânt al armatei, contraamiralul Daniel Hagari, în cursul unei conferinţe de presă televizate, la o zi după atacul în care a fost ucis liderul Hezbollah, în suburbiile sudice ale Beirutului.

Război Israel - Hezbollah. Într-o declaraţie separată, ministrul israelian al Apărării Yoav Gallant s-a adresat poporului libanez: "Nu suntem în război cu voi. Este timpul pentru schimbare". "Duşmanilor noştri le spun: Suntem puternici şi hotărâţi", a adăugat el.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » IDF continuă să bombardeze centrul de comandă al Hezbollah: "O lovitură precisă în inimă"