Antena Meniu Search
x

Imagine emoționantă. Mamele poloneze lasă pe peronul gării cărucioare pentru bebelușii refugiaţi din Ucraina

O imagine emoționantă a fost surprinsă într-o gară din Polonia, unde ajung refugiați din Ucraina. Mamele poloneze au adus și lăsat pe peron mai multe cărucioare, pentru femeile cu bebeluși care fug din calea morții. Fotografia a devenit virală pe rețelele de socializare. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.03.2022, 11:07

Mamele poloneze lasă pe peronul gării cărucioare pentru bebelușii refugiaţi din Ucraina
Imagine emoționantă. Mamele poloneze lasă pe peronul gării cărucioare pentru bebelușii refugiaţi din Ucraina - Twitter / Francesco Malavolta @MalavoltaF

Fotografia a fost făcută de Francesco Malavolta, un fotoreporter care de peste 20 de ani documentează fluxurile de migrație care afectează întreaga lume, relatează BaigeNews.kz.

"La gară au fost lăsate cărucioare pentru femeile cu bebeluși care soseau din Ucraina”, a scris Francesco Malavolta pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"O imagine care spune atât de multe"

Pe acelaşi subiect

Fotografia a făcut înconjurul lumii, sute de oameni comentând gestul mamelor din Polonia.

"Este una dintre scenele care ne restabilește credința în umanitate".

"Poate, la urma urmei, există această rază de confort și speranță în tot acest întuneric. În solidaritate".

"Cea mai frumoasă fotografie pe care am văzut-o astăzi".

"Părinții ajută alți părinți, lăsând cărucioare în gara poloneză, pentru cei care sosesc din Ucraina. Sper că acești oameni generoși știu că actele lor de bunătate nu numai că îi ajută pe cei aflați în nevoie, ci ridică inimile de pe tot globul".

"O imagine care spune atât de multe".

"Ți se topește inima!".

"Una dintre cele mai puternice imagini din partea pașnică a Europei. Mame poloneze au lăsat cărucioare pentru mamele ucrainene la gară. O primire călduroasă. Și polonezii merită laudă în acest război".

"Pentru că viața poate fi minunată. Onoare poporului polonez. Super fotografia lui Francesco Malavolta".

Peste un milion de ucraineni au intrat în Polonia de la invazia rusă

Numărul persoanelor care au intrat din Ucraina în Polonia pentru a fugi de război a depăşit un milion, duminică, la ora 19.00 GMT (21.00 - ora României), relatează Le Figaro.

"Sunt un milion de tragedii umane, un milion de oameni alungaţi din case de război” din 24 februarie, potrivit unei postări pe Twitter a poliţiei de frontieră din Polonia. "Un milion de oameni care i-au auzit pe poliţiştii de frontieră spunându-le, odată ce au trecut graniţa, "eşti în siguranţă”, se menţionează în comunicatul citat.

Duminică, ONU anunţase că numărul total de persoane care au părăsit Ucraina pentru a se refugia în ţările vecine a depăşit 1,5 milioane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Imagine emoționantă. Mamele poloneze lasă pe peronul gării cărucioare pentru bebelușii refugiaţi din Ucraina