Antena Meniu Search
x

Imagini cu atacul de la supermarketul din Milano. Ucigașul, filmat cum înjunghie oameni la întâmplare, invidios că i-a văzut "fericiți"

Presa din Italia a publicat imagini teribile, care surprind atacul barbar comis, joi, de Andreea Tombolini în supermarketul Carrefour din Milano. Bărbatul de 46 de ani a înjunghiat șase persoane, dintre care una a murit în drum spre spital. Asaltul individului asupra clienților și a angajaților din magazin a fost filmat de camerele de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.10.2022, 18:41

Imagini cu atacul de la supermarketul din Milano. Ucigașul, filmat cum înjunghie oameni la întâmplare, invidios pentru că i-a văzut "fericiți" - captura video twitter.com/Tg1Rai

Hanorac, geantă de umăr, privirea pierdută pe culoarele supermarketului Carrefour din mall-ul Assago, în căutarea cuțitului cu care a atacat apoi șase persoane. Un angajat al magazinului, Luis Fernando Ruggieri, în vârstă de 47 de ani, de origine boliviană, a fost cel care a suferit rănile cele mai grave și a murit în timp ce paramedicii încercau să-l transporte cu elicopterul la spital. 

O altă victimă a individului este un fotbalist de la Arsenal Londra, Pablo Mari.

Sportivul, împrumutat echipei de fotbal din Monza, era la cumpărături cu soția și copilul de numai 4 anișori, atunci când Tombolini s-a năpustit asupra lui cu cuțitul.

Atacul de la supermarketul din Milano, filmat de camere

Pe acelaşi subiect

Imaginile atacului au fost filmate de camerele de supraveghere din supermarket, fiind publicate în exclusivitate de TG1. Filmările arată intrarea bărbatului în magazin la ora 18.35 și acoperă următoarele 7 minute: de la momentul de furie, până la blocarea acestuia și arestarea lui de către carabinieri. Inițial, Tombolini pare să se plimbe pe culoar, căutând ceva, până când ajunge la raionul cu produse pentru bucătărie. Apoi, individul începe să înjughie oameni la întâmplare. 

Șase dintre persoanele prezente în magazin n-au reușit să scape de furia bărbatului. Însă numărul victimelor ar fi fost, probabil, mult mai mare, dacă Tombolini nu ar fi fost blocat de fotbalistul italian Massimo Tarantino de la Monza, aflat și el la cumpărături. 

"Am văzut oamenii fericiți și am simțit invidie"

Bărbatul de 46 de ani a fost arestat și este acuzat de omor și tentativă de omor multiplu. În timpul audierilor, individul le-a spus procurorilor că era invidios pentru că a văzut "oameni fericiți".

Procuratura din Milano a sugerat magazinului să retragă cuțitele aflate la vânzare de pe rafturile tuturor supermarketurilor sale din Italia. Carrefour Italia și-a exprimat condoleanțele față de angajații și clienții implicați în atac, precum și față de familiile acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Imagini cu atacul de la supermarketul din Milano. Ucigașul, filmat cum înjunghie oameni la întâmplare, invidios că i-a văzut "fericiți"