Antena Meniu Search
x

Imagini de GROAZĂ! Un jurnalist este lovit brutal cu CAPUL în gură de fratele unui renumit MAFIOT, în timpul unui interviu televizat (VIDEO)

Un jurnalist al postului de televiziune Rai a fost lovit brutal cu capul în gură de fratele unui celebru șef mafiot, Roberto Spada, în timpului unui interviu.

Un jurnalist al postului de televiziune Rai a fost lovit brutal cu capul în gură de fratele unui celebru șef mafiot, Roberto Spada, în timpului unui interviu televizat.

Incidentul s-a petrecut în Ostia, după ce jurnalistul Daniele Piervincenzi l-a întrebat pe Roberto Spada despre legătura de prietenie cu un reprezentat local al mișcării de extremă dreapta CasaPound, o mișcare neo-fascistă ce a câștigat 8% din voturi în primul tur al alegerilor municipale, desfășurate duminică.

După ce i-a spart nasul, agresorul l-a urmărit pe ziarist și l-a lovit cu un baston în spate, după care l-a atacat și pe cameraman.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Daniele Piervincenzi, jurnalist la o emisiune de investigații, se afla in Ostie, o localitate aflată la circa 30 de kilometri de Roma, pentru un reportaj legat de primul tur al alegerilor municipale, organizat la doi ani după dizolvarea consiliului local, care fusese infiltrat de mafioți.

În încercarea de a-și justifica gestul, Roberto Spada a scris pe Facebook: "Iertati-mă, înțeleg și respect munca tuturor. Ziaristul a intrat cu forta într-o asociatie rezervată doar membrilor, a perturbat o ședinta de lucru, speriindu-mi copilul. Voi, voi ce ați fi făcut? Răbdarea are o limită".

Incidentul a stârnit un val de indignare în Italia. Premierul Paolo Gentiloni l-a sunat pe ziarist pentru a-și exprima "solidaritatea după această agresiune brutală". 

Familia lui Roberto Spada este considerată de justitia italiana un clan mafiot. Seful său, Carmine Spada, fratele lui Roberto, a fost condamnat în 2016 la 10 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Imagini de GROAZĂ! Un jurnalist este lovit brutal cu CAPUL în gură de fratele unui renumit MAFIOT, în timpul unui interviu televizat (VIDEO)