Antena Meniu Search
x

Imagini INCREDIBILE cu Donald Trump: Cum a fost surprins preşedintele Statelor Unite înainte de a se adresa Congresului american pentru prima dată (VIDEO)

Donald Trump s-a adresat pentru prima dată Congresului american de la alegerea sa în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, marţi, însă se pare că acest eveniment i-a dat emoţii noului lider de la Casa Albă.

Donald Trump s-a adresat pentru prima dată Congresului american de la alegerea sa în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, marţi, însă se pare că acest eveniment i-a dat emoţii noului lider de la Casa Albă.

Astfel, Trump a fost surprins într-o maşină, înainte de a se adresa congresmenilor americani, repretându-şi discursul ca şi cum şi-ar fi citit replicile dintr-o piesă de teatru.

În primul său discurs în faţa Congresului, Trump a salutat apariţia unei ”noi mândrii naţionale”, susţinând că aplicarea dură a legislaţiei imigraţiei reprezintă cheia pentru a crea locuri de muncă pentru cetăţenii americani. De asemenea, miliardarul republican le-a cerut congresmenilor să-i susţină politicile fiscale şi de reglementare a industriei, care vor readuce măreţia Americii.

”Acum începe un nou capitol al măreţiei Americii. O nouă mândrie naţională i-a naştere în naţiunea noastră. Un nou val de optimism pune acele visuri imposibile la îndemână”, a declarat preşedintele american în ropotele de aplauze ale reprezentanţilor şi senatorilor republicani din Congres.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Donald Trump a promis că va economisi miliarde de dolari prin aplicarea dură a legislaţiei imigraţiei, amintind inclusiv de promisiunea sa de a ridica un zid antiimigraţie la graniţa sudică, dar fără a menţiona ţara care va plăti  pentru acest zid.

”Trebuie să refacem integritatea şi să restabilim domnia legii la graniţele noastre”, a spus preşedintele american, în timp ce a promis construirea unui ”mare, mare zid” la graniţa sudică dintre Statele Unite şi Mexic.

Liderul de la Casa Albă a susţinut că aplicarea dură a legislaţiei imigraţiei reprezintă cheia stimulării locurilor de muncă şi a salariilor pentru angajaţii americani, precum şi pentru reducerea criminalirăţii în SUA.

Donald Trump a promis că va introduce un sistem de imigraţie bazat pe merit, care va reglementa noile veniri şi va reduce numărul muncitorilor necalificaţi veniţi ca imigranţi în Statele Unite.

De asemenea, miliardarul republican a susţinut că un sistem de imigraţie asemănător celui australian ar duce la ”creşterea salariilor pentru muncitorie şi ar ajuta familiile care se luptă pentru supravieţuire - inclusiv acele familii de imigranţi - să se alăture clasei de mijloc”.

Australia este adeseori criticată de organizaţiile internaţionale pentru politica de imigraţie extrem de dură şi pentru încălcarea drepturilor omului, având în vedere că-i închide pe termen nedeterminat pe imigranţi în două centre de detenţie din  Nauru şi Papua Noua Guinee.

În cel mai lung discurs ţinut până în acest moment, preşedintele american a promis că va implementa scutiri de impozite masive pentru americanii din clasa de mijloc şi va abroga Obamacare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Imagini INCREDIBILE cu Donald Trump: Cum a fost surprins preşedintele Statelor Unite înainte de a se adresa Congresului american pentru prima dată (VIDEO)