Antena Meniu Search
x

Imagini incredibile! Un fost soldat riscă să rămână paralizat, după ce și-a injectat ulei în bicepși pentru a arăta ca Popeye marinarul (VIDEO)

Un fost soldat a devenit faimos după ce și-a injectat ulei în bicepși pentru a arăta ca Popeye marinarul, în ciuda avertismentelor că ar putea rămâne paralizat.

Un fost soldat rus a devenit faimos după ce și-a injectat ulei în bicepși pentru a arăta ca Popeye marinarul, în ciuda avertismentelor că ar putea rămâne paralizat, scrie Daily Mirror.

Rusul Kirill Tereșin, 21 de ani, apare pozând și dansând în mai multe clipuri postate pe rețelele de socializare, el fiind extrem de mândru de bicepșii de 60 cm pe care îi are, după ce și-a injectat un cocktail extrem de periculos de ulei şi alcool.

Rusul nu pare să fie interesat de avertimentele medicilor, potrivit cărora ar putea rămâne paralizat din cauza substanței pe care și-o injectează, cunoscută sub denumirea de synthol.

Pe acelaşi subiect

Ela reușit să-și mărească cu 25 cm în doar zece zile, după ce a plecat din armată, în această vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Imagini incredibile! Un fost soldat riscă să rămână paralizat, după ce și-a injectat ulei în bicepși pentru a arăta ca Popeye marinarul (VIDEO)