Antena Meniu Search
x

Imagini tulburătoare din avionul în care i s-ar fi făcut rău lui Aleksei Navalnîi (Video)

Imagini tulburătoare din avionul în care ar fi fost otrăvit Aleksei Navalnîi, una dintre cele mai cunoscute figuri ale opoziției din Rusia și un critic constant al președintelui Vladimir Putin.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.08.2020, 19:42

Imagini tulburătoare din avionul în care ar fi fost otrăvit Aleksei Navalnîi (Video)
Imagini tulburătoare din avionul în care ar fi fost otrăvit Aleksei Navalnîi - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Aleksei Navalîi este una dintre cele mai cunoscute figuri ale opoziției din Rusia și un critic constant al președintelui Vladimir Putin.
  • Purtătoarea sa de cuvânt, Kira Yarmyash, a scris pe Twitter că opozantul rus este tratat pentru suspiciune de otrăvire.

Navalnîi, care se află acum în comă la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Omsk din Siberia, a agonizat minute întregi în avion, după ce i s-a făcut rău.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aleksei Navalnîi se afla într-un avion cu destinația Moscova, însă acesta a aterizat forțat la Omsk, pentru a-l duce pe politician la spital.

Purtătoarea sa de cuvânt, Kira Yarmyash, a scris pe Twitter că opozantul rus este tratat pentru suspiciune de otrăvire.

„Navalnîi nu este conștient. Credem că Navalnîi a fost otrăvit cu ceva ce i-a fost pus în ceai. Este singurul lucru pe care l-a băut dimineață. Doctorii au spus că toxina a fost absorbită rapid, prin intermediul unui lichid fierbinte”, a precizat purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi”, a scris Kira Yarmyash pe Twitter.

Agenția rusă TASS scrie că Spitalul de Urgență din Omsk a confirmat că Aleksei Navalnîi a fost internat acolo și că este în stare gravă.

Aleksandr Murakhovski, medicul-șef al spitalului unde este internat opozantul lui Vladimir Putin, a declarat, pentru agenția de stat rusă, TASS, că „se află într-o stare gravă”.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Imagini tulburătoare din avionul în care i s-ar fi făcut rău lui Aleksei Navalnîi (Video)