Antena Meniu Search
x

Imaginile cu Putin care fac ocolul internetului. Liderul rus a inspectat noile rachete ruseşti de la baza Torzhok

Cele mai recente imagini cu Vladimir Putin şi Aleksandr Lukașenko fac ocolul internetului.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 10:22

Vezi și

În timpul unei vizite la o bază militară, liderul de la Kremlin a inspectat noi sisteme de elicoptere și rachete şi a fost auzit vorbindu-i unui ofiţer despre un nou mecanism de apărare.

Preşedintele belarus, Aleksandr Lukașenko, a atras şi el atenţia. Acesta şi-a ţinut în brațe câinele de companie în timp ce a vorbit despre atacarea Poloniei și a Țărilor Baltice. Ambele momente au ajuns virale pe reţele sociale.

Rusia a trecut la producţia în masă a unor bombe de trei tone

Rusia a început să producă în masă bombe de trei tone pentru a le folosi în războiul din Ucraina, a declarat Ministerul rus Apărării, potrivit The Telegraph. 

Pe acelaşi subiect

Producția de bombe FAB-3000 a început în februarie. Spre deosebire de cele dinainte, FAB-3000 este echipată cu un kit de ghidare care o transformă într-o ”bombă planantă”. Acest dispozitiv a fost introdus treptat din a doua jumătate a lui 2023, care le permite bombelor să planeze până la 70 de kilometri, folosinf viteza avionului.

Până acum, bombele de tip FAB erau nişte simple bombe gravitaţionale, nu ghidate, obligând bombardierele să treacă pe deasupra ţintelor pentru a le lansa, fără să aibă siguranţa preciziei acestora.

Bloggerii militari ruși au postat în această lună videoclipuri cu bombe FAB-1500 - care cântăresc 1.500 kg și planează - lansate asupra unor clădiri din orașele controlate de Ucraina aproape de liniile frontului în Donbas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Imaginile cu Putin care fac ocolul internetului. Liderul rus a inspectat noile rachete ruseşti de la baza Torzhok