Antena Meniu Search
x

Înalt oficial al NASA vorbeşte deschis despre raportul Guvernului SUA despre OZN-uri: "Există ceva acolo, nu suntem singuri în Univers"

Bill Nelson, fost astronaut şi actual oficial al NASA, spune că nu suntem singuri în Univers.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 09:52

Înalt oficial al NASA vorbeşte deschis despre raportul Guvernului SUA despre OZN-uri: "Există ceva acolo, nu suntem singuri în Univers"
- Profimedia

Nelson a analizat raportul Ministerului Apărării din SUA despre cele 144 de obiecte zburătoare neidentificate şi spune că nu ştie ce află în spatele acestor evenimente. Serviciile secrete americane şi oficialii de la Pentagon au precizat că nu exclud complet posibilitate ca aceste obiecte zburătoare neidentificate să provină din alte lumi.

"Da, am văzut raportul declasificat. Practic, el spune ceea ce am crezut. Nu ştim răspunsul despre ceea ce piloţii Marinei au văzut, ştiu că au zărit ceva, le-au urmărit, au blocat radarul pe ele, observând cum se mişcă brusc dintr-un loc într-altul", a declarat Nelson pentru CNN.

Bill Nelson e convins că aceste incidente ar trebui analizate mult mai atent. Fie că este vorba despre o tehnologie extraterestră, fie că este vorba despre o tehnologie care aparţine altei ţări, Statele Unite ar trebui să acorde mai multă atenţie acestor evenimente, este de părere Nelson.

"Au existat peste 140 de observaţii. Deci, în mod firesc, ceea ce le cer oamenilor de ştiinţă este să vadă dacă există vreo explicaţie, din punct de vedere ştiinţific. Am vorbit cu piloţii Marinei, când am avut un briefing la Comitetul pentru probleme de Apărare din Senat şi sentimentul meu este că există ceva acolo. Poate că nu este neapărat vorba de extratereştri, dar dacă este o tehnologie pe care unii dintre adversarii noştri o au, atunci ar fi bine să ne îngrijorăm", a mai declarat Bill Nelson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Înalt oficial al NASA vorbeşte deschis despre raportul Guvernului SUA despre OZN-uri: "Există ceva acolo, nu suntem singuri în Univers"