Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Înaltul comisar ONU avertizează că decretul semnat de Trump privind imigranţii este ILEGAL

Discriminarea persoanelor pe baza naţionalităţii lor este ilegală, a avertizat luni, pe Twitter, Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului, referindu-se la decizia preşedintelui american Donald Trump de a interzice accesul în Statele Unite al cetăţenilor din şapte ţări din Orientul Mijlociu, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 30.01.2017 , 19:23

Discriminarea persoanelor pe baza naţionalităţii lor este ilegală, a avertizat luni, pe Twitter, Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului, referindu-se la decizia preşedintelui american Donald Trump de a interzice accesul în Statele Unite al cetăţenilor din şapte ţări din Orientul Mijlociu, potrivit Reuters.

'Discriminarea fondată pe naționalitate este interzisă de drepturile omului', a notat pe Twitter înaltul responsabil al ONU, iordanianul Zeid Ra'ad al-Hussein, care se exprimă foarte rar pe rețelele de socializare. Decretul 'american demonstrează, de asemenea, o lipsă de generozitate și irosește resursele necesare pentru lupta împotriva terorismului', a adăugat el.

Controversatul decret interzice intrarea în SUA pentru toți refugiații, indiferent care este originea loc, pentru o perioadă de 120 de zile și pe termen nedefinit pentru refugiații sirieni. El interzice de asemenea intrarea pe teritoriul american timp de 90 de zile cetățenilor a șapte țări majoritar musulmane considerate de Washington 'pepiniere' de teroriști: Iran, Irak, Libia, Somalia, Sudan, Siria și Yemen.

Articolul continuă după reclamă

sursa: News.ro, Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Înaltul comisar ONU avertizează că decretul semnat de Trump privind imigranţii este ILEGAL