Antena Meniu Search
x

Incendiile de vegetaţie fac prăpăd în California. Cinci oameni au murit, 2000 de case au fost deja distruse

Incendiile de vegetaţie continuă să facă prăpăd în California. Cel puţin 5 oameni au murit şi peste 150.000 au fost forţaţi să-şi lase în urmă locuinţele. Mai mult de 2000 de case au fost deja distruse.

Vezi și

Incendiile de vegetaţie continuă să facă prăpăd în California. Cel puţin 5 oameni au murit şi peste 150.000 au fost forţaţi să-şi lase în urmă locuinţele. Mai mult de 2000 de case au fost deja distruse. Printre cei evacuaţi se numără şi numeroase vedete, ca membrii familiei Kardashian, Guillermo del Torro sau Alyssa Milano care deţin vile luxoase în Malibu şi în apropiere de Los Angeles. Peste 2.200 de pompieri luptă cu incendiile, atât în nordul cât şi în sudul Californiei, iar focul continuă să se extindă.

Guvernatorul statului a declarat stare de urgenţă şi cod roşu de evacuare pentru mai multe localităţi aflate în calea flăcărilor. Cel mai afectat a fost oraşul Paradise, unde cinci oameni şi-au pierdut viaţa, după ce vehiculele în care se aflau au luat foc în timpul evacuării.

De altfel, în mediul online, şoferii au postat numeroase clipuri cu momentele dramatice trăite în fuga din calea flăcărilor.

Toţi cei 12.000 de locuitori ai oraşului Malibu, faimos pentru vilele de lux deţinute de celebrităţi, au fost evacuaţi. Printre ei, vedete ca Alyssa Milano, Kim şi Khloe Kardashian, Guillermo del Torro, Caitlyn Jenner, Scott Baio sau Rainn Wilson.

Peste 2000 de case au fost deja distruse

Afectaţi de incendii sunt şi locuitorii din Thousand Oaks, oraş care încă este îndoliat după atacul armat comis de un fost puşcaş marin în urmă cu o zi, atac în care 12 oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 21 au fost răniţi.

Peste 2.200 de pompieri încearcă să ţină flăcările sub control, însă datele recente arată că în ultimele 24 de ore suprafaţa totală afectată a crescut la aproape 10.000 de hectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Incendiile de vegetaţie fac prăpăd în California. Cinci oameni au murit, 2000 de case au fost deja distruse