Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ucraina a lovit puternic cu drone Crimeea azi-noapte. Principalul depozit de carburanți din Feodosia a luat foc. VIDEO

Un incendiu a izbucnit la un depozit de petrol din oraşul Feodosia de pe coasta Crimeei de la Marea Neagră, au declarat luni oficiali numiţi de Rusia, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 10:33

Război în Ucraina. Nu există victime, a precizat pe Telegram Oleg Kriuşkov, un consilier al guvernatorului instalat de Rusia în Crimeea. Nu au fost furnizate detalii cu privire la cauzele incendiului, dar canalul de ştiri Baza Telegram, care are surse printre serviciile de securitate ale Rusiei, a relatat că mai multe rezervoare de combustibil au luat foc în Feodosia după ce locuitorii au auzit o serie de explozii puternice.

Rusia susţine că a doborât 12 drone ucrainene

Reuters nu a fost în măsură să verifice în mod independent rapoartele privind exploziile şi nu a existat niciun comentariu imediat din partea oficialilor ucraineni.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ministerul rus al Apărării a declarat că unităţile sale de apărare aeriană au distrus 12 drone ucrainene deasupra teritoriului Peninsulei Crimeea. Traficul stradal în unele părţi din Feodosia a fost restricţionat temporar, au declarat luni oficialii instalaţi de Rusia în Crimeea pe reţelele sociale.

Atacurile cu drone aeriene şi maritime ale Ucrainei asupra ţintelor militare ruseşti din Crimeea pe parcursul războiului au avariat sau distrus mai multe nave şi şantiere de reparaţii navale din portul Sevastopol din Crimeea şi au lovit diverse alte ţinte.

Moscova îşi foloseşte flota din Marea Neagră pentru a lansa atacuri cu rază lungă de acţiune asupra Ucrainei, dar pentru preşedintele rus Vladimir Putin, apele care fac legătura cu Marea Mediterană sunt, de asemenea, o trambulină importantă pentru proiectarea puterii în Orientul Mijlociu şi Europa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Ştiri externe » Ucraina a lovit puternic cu drone Crimeea azi-noapte. Principalul depozit de carburanți din Feodosia a luat foc. VIDEO