Antena Meniu Search
x

Update Federația Sportivă Suedeză neagă informațiile privind organizarea unui campionat european de sex și invocă un fake news

Știrea preluată de pe agenția Mediafax potrivit căreia la Gotebor, în Suedia, începe prima ediție a Campionatului European de Sex este falsă, transmit Newschecker.in și NDTV.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 10:31

cuplu
Începe prima ediție a Campionatului European de Sex, în Suedia. Care sunt cele 16 probe - Shutterstock (imagine ilustrativă)

După ce informațiile privind Campionatului de Sex din Suedia s-au rostgolit în mediul online, Newschecker.in a luat legătura cu Federația Sportivă Suedeză, care a confirmat că este vorba despre un fake-news. Există însă un sâmbure de adevăr: în Suedia chiar există o federație de sex, iar liderul ei, Dragan Bractic, a solicitat organizarea unui astfel de concurs, invocând impactul sexului asupra sănătății fizice și mentale a oamenilor. Cererea federației de a deveni recunoscută ca o federație sportivă a fost refuzată pe 26 aprilie.

Textul original preluat de pe Mediafax

Prima ediție a Campionatului European de Sex începe joi la Gotebor, în Suedia, prima țară din lume care are și o federație sportivă de sex. Evenimentul va dura mai multe săptămâni, cu câte 6 ore de concurs în fiecare zi. Jurizarea este făcută și de spectatori. Sexul este recunoscut ca sport în Suedia, iar primul Campionat European de Sex va avea loc începând de joi, 8 iunie. Evenimentul este organizat de Federația Suedeză de Sex și se va întinde pe parcursul mai multor săptămâni, concursul având programate probe timp de 6 ore, în fiecare zi.

Suedia este pregătită să găzduiască primul Campionat European de Sex, fiind prima țară care a înregistrat sexul ca sport, relatează latestly.com, potrivit Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Participanții vor avea la dispoziție aproximativ 45 minute până la o oră pentru a participa la probele de concurs. Potrivit informațiilor furnizate de Federație, 20 de participanți din diferite țări au depus cereri de înscriere la concurs până în prezent.

Câștigătorii Campionatului European de Sex vor fi deciși print-o jurizare mixtă

Calificativele vor fi acordate de cinci arbitri și de public. În evaluarea finală, 70 la sută va conta opinia spectatorilor și 30 la sută cea a arbitrilor.

Concurenții vor lua parte la următoarele 16 probe: seducție, preludiu, masajul diferitelor părți ale corpului, masajul zonelor erogene, sex oral, penetrare, rezistență, aspect, performanță în postură, performanță artistică și schimb de posturi, rezistența și numărul de orgasme, creativitatea în schimbarea poziției, creșterea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac în timpul competiției, cea mai frumoasă și mai dificilă poziție, comunicarea artistică, cel mai activ cuplu.

Participanților li se vor acorda între 5 și 10 puncte la fiecare disciplină de către public și de către cei cinci arbitri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Federația Sportivă Suedeză neagă informațiile privind organizarea unui campionat european de sex și invocă un fake news