Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesaj şocant de Anul Nou transmis de Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord

Declaraţii ameninţătoare vin din partea liderului Coreei de Nord chiar în prima zi a anului, considerată ziua mondială a Păcii.

de Redactia Observator

la 01.01.2018 , 22:29

Declaraţii ameninţătoare vin din partea liderului Coreei de Nord chiar în prima zi a anului, considerată ziua mondială a Păcii. Kim Jong Un a avertizat Statele Unite că ar putea să apese oricând butonul nuclear. În schimb, Donald Trump îi asigură pe americani că 2018 va fi minunat.

"Butonul nuclear e pe biroul meu. Asta e realitatea, nu e nicio ameninţare." În mesajul de Anul Nou, Kim Jong Un le-a transmis americanilor că în viitorul apropiat va intensifica producţia de armament, în ciuda sancţiunilor impuse de Naţiunile Unite. 

În schimb, preşedintele Statelor Unite a vorbit despre un 2018 extraordinar. "Vom avea un an minunat. Pieţele financiare vor creşte, companiile vor continua să vină în ţara noastră."  

Vezi și

Aflat în plină campanie electorală, înainte de alegerile prezidenţiale de pe 18 martie, Vladimir Putin a lansat un apel la unitate şi iubire de ţară. 

În prima zi a anului, Papa Francisc a făcut apel la lupta împotriva discriminării şi a consumerismului.  

De ziua mondială a păcii, Papa Francisc a făcu apel la toleranţă şi criticat ţările care-i văd pe imigranţi ca pe o ameninţare.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Mesaj şocant de Anul Nou transmis de Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord