Antena Meniu Search
x

Închisoare cu suspendare pentru românul din Liverpool care a snopit în bătaie un bărbat care l-a înjurat

Adi Mirea, un român de 29 de ani stabilit în Anglia, la Liverpool, a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare, după ce a snobit în bătaie un bărbat care l-a înjurat.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.10.2020, 17:10

Românul implicat în acest caz are 29 de ani
În fața acestui bar din Liverpool l-a bătut românul pe bărbatul care l-a înjurat - Google Maps via Warrington Guardian
  • Românul implicat în acest caz are 29 de ani.
  • Românul ar fi putut ajunge după gratii.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Incidentul s-a produs în septembrie anul trecut, când Mirea și rivalul său, ambii aflați sub influența băuturilor alcoolice, s-au luat la harță în fața unui local din centrul orașului.

Conform Warrington Guardian, rivalul l-ar fi înjurat pe Mirea, moment în care românul și-a pierdut cumpătul și l-a trimis pe celălalt bărbat la pământ cu o lovitură fulgerătoare de pumn.

Ulterior, Mirea i-a mai aplicat celuilalt bărbat două lovituri cu pumnul, una la cap și una la corp.

Judecat pentru vătămare corporală gravă, după ce victima sa s-a ales cu răni la cap și patru dinți rupți, Adi Mirea a scăpat cu o condamnare de nouă luni de închisoare cu suspendare, urmând a se afla timp de aproape doi ani sub supraveghere autorităților engleze.

În plus, românul trebuie să participe la activități de reabilitare, dar și să efectueze 150 de ore de muncă în folosul comunității.

Atacul românului a fost surprins de camerele de supraveghere și a durat în jur de 16-17 secunde.

Inițial, uluiți de violența atacului, magistrații de la Curtea Coroanei din Liverpool ar fi vrut să-l condamne pe român la închisoare cu executare.

Totuși, mai multe circumstanțe au fost în favoarea acestuia. A ieșit la iveală faptul că românul este un muncitor serios, care lucrează din greu pentru a-și întreține soția și cei doi copii.

În plus, s-a mizat pe ideea că românul nu are antecedente penale, dar și că atacul a fost o "prostie" comisă la beție. Nu în ultimul rând, s-a demonstrat și că victima l-ar fi provocat pe român.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Închisoare cu suspendare pentru românul din Liverpool care a snopit în bătaie un bărbat care l-a înjurat