Antena Meniu Search
x

Video Incidente de Ziua Naţională a Americii: 2 oameni au murit, alţi 13 au fost răniţi în urma exploziilor provocate de artificii

Americanii au sărbătorit 247 de ani de independenţă în stil propriu. De la focuri de artificii care au iluminat cerul în marile oraşe până la parade şi concursuri de mâncat hot dog. De la sărbătoare nu au lipsit nici incidentele - două persoane au murit şi alte 13 au fost rănite de exploziile provocate de artificiile scăpate de sub control. 

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 21:15

Vezi și

Unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii a fost organizat la Washington. Mii de oameni s-au adunat să vadă show-ul, care a fost admirat şi de la Casa Albă, de Joe Biden şi familia lui. Înainte de asta, preşedintele american a organizat o petrecere pentru familiile militarilor aflaţi pe front.

Joe Biden, preşedintele SUA: O să cruţ. Nici măcar nu o să încerc să cânt sau să dansez. Nu o să încerc să mă mişc. E ziua Americii!

Spectacole pirotehnice impresionante au avut loc în toate marile oraşe.

Incidente de 4 iulie, ziua Americii: doi morţi, 13 răniţi

Ca în fiecare an, au existat şi incidente. Două persoane au murit şi alte treispreze au fost rănite în urma focurilor de artificii în Michigan şi în Texas.

Martor: S-a auzit o explozie puternică, apoi nimic. Linişte, totul s-a oprit.

În fiecare an, peste 10.000 de americani sunt răniţi în urma spectacolelor cu artificii. cele mai multe astfel de incidente au loc de Ziua Naţională. Americanii s-au înghesuit şi la concursurile de mâncat hot dog. Locul întâi i-a revenit unui bărbat care a mâncat 62 de crenvursti.

Pe reţelele de socializare, au curs urările vedetelor. Brooke Shields, Arnold Schwarzenegger şi Cindy Lauper s-au pozat în haine cu steagul american pe ele, în timp ce celebrul cuplu de actori Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick au postat o felicitare muzicală.

Vedeta care a adunat cele mai multe like-uri pentru mesajul de Ziua Americii este Nicole Scherzinger, declarată cea mai sexy femeie din lume, după ce a postat mai multe fotografii cu ea în bikini, la piscină, alături de viitorul soţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Incidente de Ziua Naţională a Americii: 2 oameni au murit, alţi 13 au fost răniţi în urma exploziilor provocate de artificii