Antena Meniu Search
x

INCREDIBIL! Casa studenţească măsoară 10 mp, dar are tot ce îi trebuie

Căsuţele măsoară doar 10 metri pătraţi dar au bucătărie, baie, un loc de studiu şi dormitor. Un campus universitar din Suedia a cumpărat deja 22 de astfel de locuinţe.

 Locuinţele sunt făcute din lemn natur şi sunt împărţite astfel:

- la parter, casa are o bucătărie, o baie, un loc de studiu şi diverse spaţii de depozitare

- la mini-mansardă este un mic dormitor 

Bucătăra este prevăzută cu o chiuvetă, o plită vitroceramică cu două ochiuri, dulapuri şi rafturi de depozitare. Rafturile au fost inteligent integrate în perete, detaliu care le face extrem de discrete.

Baia minusculă este dotată cu WC, lavoar şi duş turcesc. Uşa acestei încăperi este glisantă, tocmai pentru a economisi spaţiu.

Pe peretele opus bucătăriei se află locul de luat masa, compus dintr-o masă rabatabilă, o băncuţă şi un taburet. Faţă în faţă cu baia se află spaţiul destinat studiului. Aici a fost instalat un birou rabatabil.

Dormitorul se rezumă la un simplu pat suspendat, proiectat sub tavan, chiar deasupra biroului, pe peretele opus uşii de intrare în minuscula locuinţă studenţească.

Accesul la mini mansardă se face cu ajutorul unor trepte ce au şi funcţie de rafturi decorative, integrate în perete. În jurul patului suspendat au fost proiectate rafturi, în care locatarul îşi poate păstra lucrurile personale.

Partea bună este că studenţii care vor locuii în aceste căsuţe vor plăti o chirie cu 50% mai mică.

sursă: ro.stiri.yahoo.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » INCREDIBIL! Casa studenţească măsoară 10 mp, dar are tot ce îi trebuie