Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incredibil! NU ŞTIAI asta despre HAINE! Rămâi SURPRINS!

Industria modei este în continuă creştere şi tot mai multe persoane doresc să fie la curent cu trendurile sau noutăţile vestimentare. Ceea ce mulţi nu ştiu este faptul că, de cele mai multe ori, marile branduri ascund anumite lucruri pe care le fac pentru a-şi spori numărul vânzărilor.

de Redactia Observator

la 29.08.2014 , 15:19

 Industria modei este în continuă creştere şi tot mai multe persoane doresc să fie la curent cu trendurile sau noutăţile vestimentare.

Ceea ce mulţi nu ştiu este faptul că, de cele mai multe ori, marile branduri ascund anumite lucruri pe care le fac pentru a-şi spori numărul vânzărilor.

1. Industria modei e făcută astfel încât să te simţi în trend doar o săptămână. Acest lucru se datorează vitezei cu care se schimbă colecţiile şi apar modele noi.

Articolul continuă după reclamă

2. Reducerile nu sunt chiar reduceri. De fapt, preţurile mai mici reflectă şi o calitate îndoielnică. Producătorii recurg la tot felul de trucuri pentru a-i păcăli pe clienţi. Unii pun suprapreţuri pentru ca inclusiv după reduceri, preţul unei piese vestimentare să fie mare.

3. Conţinutul chimic. Este cunoscut faptul că mari branduri se confruntă cu diferite scandaluri pe acest subiect. Multe dintre substanţele componente sunt foarte toxice pentru sănătate.

4. Hainele nu sunt făcute sa reziste. Multă lume a observat că o piesă vestimentară îşi schimbă radical aspectul chiar după primele spălări. Producătorii fac astfel de haine pentru a-i determina pe clienţi să cumpere cât mai mult şi cât mai curând.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Ştiri externe » Incredibil! NU ŞTIAI asta despre HAINE! Rămâi SURPRINS!