Antena Meniu Search
x

Un inel pierdut în Statele Unite a fost găsit după aproape 50 de ani, în Finlada

Povestea unui inel pierdut în Statele Unite şi regăsit după aproape 50 de ani în Finlada face furori peste Ocean. Mai ales că posesoarea primise bijuteria încă din liceu, de la cel care urma să îi devină soţ.

de Redactia Observator

la 18.02.2020, 17:22

Vezi și
  • Posesoara primise inelul în liceu de la cel care avea să îi devină soţ
  • Bijuteria a fost găsită după aproape 50 de ani, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiţilor

Povestea unui inel pierdut în Statele Unite şi regăsit după aproape 50 de ani în Finlada face furori peste Ocean. Mai ales că posesoarea primise bijuteria încă din liceu, de la cel care urma să îi devină soţ. Misterul este cu atât mai mare cu cât descoperirea a fost făcută cu doar câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Povestea inelului pierdut a început în urmă cu 47 de ani, când Debra a mers la prima ei întâlnire cu Shwan. Totul se întâmpla de Valentine's Day. La scurt timp după, tânărul i-a dăruit inelul său de absolvent. Neatentă, însă, Debra l-a pierdut în toaleta unui magazin din Portland.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când a aflat ce s-a întâmplat, Shawn i-a spus că era doar un inel. Povestea de dragoste a continuat iar ulterior cei doi s-au căsătorit şi au avut trei copii.

În 2017, însă, Shawn a pierdut lupta cu cancerul iar Debra nu s-a gândit că va mai vedea vreodată inelul pierdut în adolescenţă. Dar s-a întâmplat o minune.

În urmă cu doar câteva zile, Debra a primit un telefon surpriză din partea colegilor lui Shwan. Atunci a aflat ceva ce nu credea că va auzi vreodată. Inelul ei fusese găsit.

Dar nu oriunde, ci într-o pădure din Finlanda. Bijuteria fusese găsită cu ajutorul unui detector de metale, de către un constructor naval.

Inelul avea gravat numele liceului, promoţia şi iniţialele lui Shawn. Prin urmare, bărbatului nu i-a fost greu să îi dea de urmă proprietarei. Aşa se face că, cu doar câteva zile înainte de Valentine's Day, Debra a primit inelul prin poştă.

Bineînţeles, rămâne - totuşi - un mister. Şi anume: cum a ajuns acel inel din oraşul Portland tocmai în Finlanda. Este un mister la care Debra ar dori să afle răspunsul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un inel pierdut în Statele Unite a fost găsit după aproape 50 de ani, în Finlada