Antena Meniu Search
x

Video Infern în paradisul din Creta: Furtunile au făcut ravagii, marea a înghiţit plajele şi s-a revărsat pe străzi

E infern în paradisul din Creta, unde anual ajung zeci de mii de turişti români. Furtunile au făcut ravagii, marea a înghiţit plajele şi s-a revărsat pe străzi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi mai multe persoane sunt date dispărute.

de Redactia Observator

la 15.10.2022, 20:28

Vezi și

A plouat în două zile cât pentru tot anul în Creta. Din cauza furtunii, valurile de câţiva metri înălţime au inundat plaje întregi, în oraşul Agia Pelagia.  Şuvoie de apă s-au revărsat şi pe străzi şi au luat pe sus zeci de maşini. În oraşul vecin, Lygaria, pompierii au salvat o femeie după ce a ajuns cu maşina în mare. 

Un bărbat a murit înecat în maşină

Grec: Ce catastrofă... Ce catastrofă!

Disperaţi, oamenii au fugit din calea apelor şi s-au refugiat în zonele înalte. Foarte multe maşini au fost luate de ape, după cum puteţi vedea. Să sperăm că lucrurile de genul acesta nu se vor mai întâmpla.

Pe autostrazi s-au format cascade şi au căzut bucăţi de stânci dislocate de ape. Ploaia a făcut pagube şi în aeroportul Heraklion. Din cauza apei, tavanul a cedat. Angajaţii au pregătit găleţi şi au pus cartoane pe podea. Aeroportul Iraklio, pe de altă parte, a fost închis complet. 

Furtunile au făcut şi victime. Un bărbat de 50 de a fost găsit înecat în maşina sa. Mai multe persoane au fost date dispărute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Infern în paradisul din Creta: Furtunile au făcut ravagii, marea a înghiţit plajele şi s-a revărsat pe străzi