Antena Meniu Search
x

Bărbat înjunghiat în faţă, la metrou în Londra, sub ochii îngroziţi ai pasagerilor

Un bărbat a fost înjunghiat la metrou în Londra, între staţiile Stratford şi Mile End, scrie presa străină, sub privirile îngrozite ale celorlalţi călători. 

Bărbat înjunghiat în faţă, la metrou în Londra, sub ochii îngroziţi ai pasagerilor - Twitter

Un bărbat a fost înjunghiat la metrou în Londra, între staţiile Stratford şi Mile End, scrie presa străină, sub privirile îngrozite ale celorlalţi călători. 

Victima a fost înjunghiată în obrazul stâng, în urma unui conflict verbal. Totul sub privirile terifiate ale celorlaţi pasageri.

"S-a petrecut foarte repede şi toată lumea a intrat în panică. Am văzut sânge peste tot", povesteşte o femeie care a asistat la incident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Oamenii i-au sărit în ajutor şi i-au acoperit faţa cu ţesături pentru a opri sângerarea. Nu am văzut atacatorul, dar la staţia Mile End am văzut un bărbat foarte înalt fugind din tren",  mai spune femeia.

Poliţiştii britanici au făcut publică o imagine de pe camerele de supraveghere care l-au surprins pe presupusul agresor. Autorul atacului a reuşit să dispară în timp record de la locul faptei.

Bărbatul înjunghiat a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Medicii britanici spun că este în afara oricărui pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Bărbat înjunghiat în faţă, la metrou în Londra, sub ochii îngroziţi ai pasagerilor