Antena Meniu Search
x

ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ! Campion mondial la haltere, UCIS ÎN BĂTAIE de un luptător MMA. Sportivul este făcut K.O. în mai puţin de 10 secunde!

O înregistrare video extrem de violentă, care arată ultimele momente din viaţa unui campion mondial la ridicarea de greutăţi, a fost publicată pe internet.

O înregistrare video extrem de violentă, care arată ultimele momente din viaţa unui campion mondial la ridicarea de greutăţi, a fost publicată pe internet.

Este vorba despre campionul rus Andrei Drachiov, care a fost ucis duminică dimineaţă, în plină stradă, în oraşul Khabarovsk. Scena şocantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

În înregistrarea video, Drachiov şi cei care i-au adus moartea sunt surprinşi la pieptul gol, ceea ce înseamnă că bătaia nu a fost una spontană, ci una programată.

Pe acelaşi subiect

VEZI VIDEO AICI (ATENŢIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Potrivit Russia Today, cel care l-a atacat pe Drachiov este luptător MMA. Campionul a fost pus la pământ în mai puţin de zece secunde, după ce oponentul său i-a aplicat o lovitură de picior în plină figură. A urmat o rafală de pumni, în urma căreia Drachiov s-a prăbuşit pe caldarâm.

Drachiov a murit la spital, din cauza rănilor grave.

Criminalul, Anar Allakhveranov, a fugit de la locul tragediei şi este dat în urmărire de poliştii ruşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ! Campion mondial la haltere, UCIS ÎN BĂTAIE de un luptător MMA. Sportivul este făcut K.O. în mai puţin de 10 secunde!