Antena Meniu Search
x

Întâlnire Zelenski - Putin. Președintele ucrainean crede că o discuție față în față cu liderul de la Kremlin este puțin probabilă

Volodimir Zelenski a declarat că o întâlnire față în față între el și Vladimir Putin pare în prezent puțin probabilă, anunță Sky News. Președintele ucrainean spune că posibilitatea de a purta mai multe discuții cu Rusia este o provocare, dar nu există altă opțiune.

de Redactia Observator

la 05.04.2022, 11:33

Întâlnire Zelenski - Putin. Președintele ucrainean crede că o discuție față în față cu liderul de la Kremlin este puțin probabilă
Întâlnire Zelenski - Putin. Președintele ucrainean crede că o discuție față în față cu liderul de la Kremlin este puțin probabilă - Shutterstock

Declarația apare după dezvăluirea ororilor din localitatea Bucea.

De asemenea, agenția de știri rusă IFAX a anunțat că discuțiile dintre Rusia și Ucraina continuă prin intermediul unei legături video.

Despre Bucha și ororile care s-au desfășurat în orașul ucrainean, Zelenski a declarat că țara sa va căuta dovezi ale crimelor de război pentru ca alte state să le analizeze. În plus, președintele Ucrainei a spus că sintagma „denazificare" se aplică mai mult Rusiei decât propriei sale țări.

Bilanț ucrainean: Zeci de tancuri ale armatei ruse, distruse într-o singură zi

Pe acelaşi subiect

Armata ucraineană a distrus zeci de tancuri și vehicule militare din Rusia într-o singură zi, anunță, pe Twitter, Ministerul Apărării din Ucraina.

Ucraina susține că în ultimele 24 de ore a distrus 29 de tancuri și trei avioane. De asemenea, Ministerul Apărării din Ucraina anunță că Rusia a pierdut 14 vehicule blindate de patrulare, două sisteme de artilerie și drone și un sistem antiaerian. În ceea ce privește bilanțul de la începutul conflictului, Ucraina estimează că Rusia a pierdut aproximativ 18.500 de militari. Ultima actualizare arată că 1.858 de vehicule blindate ale Rusiei au fost distruse.

Pe lista cu echipamente militare distruse mai sunt 134 de elicoptere, 676 de tancuri și 150 de avioane. Jurnaliștii nu au putut verifica informațiile din surse independente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Întâlnire Zelenski - Putin. Președintele ucrainean crede că o discuție față în față cu liderul de la Kremlin este puțin probabilă