Antena Meniu Search
x

Întâmplare DRAMATICĂ! Un băieţel de doar patru ani A MURIT "înecat pe uscat", la aproape o săptămână după ce fusese la scăldat cu familia (FOTO)

Un băieţel de numai patru ani a murit "înecat pe uscat", la aproape o săptămână după ce fusese la la scăldat cu familia, scrie Daily Mirror.

Un băieţel de numai patru ani a murit "înecat pe uscat", la aproape o săptămână după ce fusese la piscină cu familia, scrie Daily Mirror.

Micuţul Frankie Delgado a murit, sâmbătă, după ce cu câteva zile înainte fusese cu familia să facă baie într-un dig de lângă casa lor, din Houston (Texas).

La scurt timp după aceea, copilul a început să se simtă rău, acuzând dureri de stomac şi stări de vomă. Însă, la un moment dat părea că şi-a revenit.

Pe acelaşi subiect

Sâmbătă, în ziua decesului, copilul a spus că-l dor umerii şi că vrea să se culce.

"Deodată, s-a trezit pur şi simplu. A spus "Ahhh" şi şi-a dat ultima suflare, fără care eu să pot face ceva", a povestit tatăl băieţelului, Francisco Jr..

Medicii au găsit apă în plămânii copilului, concluzia acestora fiind că băiatul a fost victima unui "înec pe uscat" sau "înec secundar", cauzat de excesul de apă inhalat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Întâmplare DRAMATICĂ! Un băieţel de doar patru ani A MURIT "înecat pe uscat", la aproape o săptămână după ce fusese la scăldat cu familia (FOTO)