Antena Meniu Search
x

Interdicţii de circulaţie pe străzile din Kiev. Cetăţenii care nu respectă decizia primăriei vor fi consideraţi "inamici"

Primăria Kievului anunţă sâmbătă o interdicţie de circulaţie, începând de la ora locală 17.00  şi până luni, la ora locală 8.00, ca urmare a confrunătrilor armate violente care au loc în capitala ucraineană, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 26.02.2022, 19:47

Restricţii de circulaţie în capitala Ucrainei
Restricţii de circulaţie în capitala Ucrainei - Profimedia

”Interdicţia de circulaţie începe de sâmbătă, la ora 17.00, şi până luni, la ora 8.00”, anunţă într-un comunicat Primăria Kievului.

Toate persoanele care se vor afla pe stradă în această perioadă ”vor fi condsiderate membri ai unor grupuri de sabotori inamici”, avertizează prmăria.

Primăria a clarificat un anunț anterior care spunea că interdicția va dura zilnic între orele 17:00-08:00, ora locală. Starea de asediu instituită acum nu va fi ridicată până luni, la ora locală 08:00.

Războiul Rusia-Ucraina

Războiul declanşat de Rusia în Ucraina a intrat în ziua a treia. Lupte grele s-au dat în suburbii şi chiar pe străzile Kievului. Mai multe explozii s-au produs sâmbătă dimineaţă în diverse zone din oraș. Preşedintele Zelensky a rămas în capitală, împreună cu guvernul. Sâmbătă dimineața, acesta a transmis că poporul ucrainean "nu va depune armele". Rușii susțin că au cucerit orașul Melitopol, iar în Kiev, un bloc de locuințe a fost lovit de o rachetă de croazieră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Interdicţii de circulaţie pe străzile din Kiev. Cetăţenii care nu respectă decizia primăriei vor fi consideraţi "inamici"