Antena Meniu Search
x

Interlopii s-au apucat de turism! Au dus ilegal sute de oameni in America

Interlopii s-au apucat de turism! Au dus ilegal sute de oameni in America, Tara Tuturor Posibilitatilor, prin Mexic. Cei care nu aveau bani sa plateasca deplasarea, aveau posibilitatea sa cerseasca in schimbul drumului.

Vezi și

Pentru serviciile lor, interlopii au primit un milion de dolari. Dar si o excursie gratuita, in duba anchetatorilor.

Interlopul Filip Serdaru nu a mai avut timp de bagaje. Mascatii l-au luat intr-un sejur fortat pana la procurori. Alaturi de alti doi interlopi, ar fi trimis sute de rromi peste Ocean. Pe bani, dar fara acte. Ar fi castigat un milion de dolari.

In numai doi ani, traficantii au trimis peste sase sute de persoane pe Taramul Fagaduintei. Turistii ilegali erau gasiti in comunitatile de romi din tara. Cu ajutorul adevaratelor agentii de turism, ajungeau cu acte in regula in Cancun si Mexico City. Dar mexicanii nu erau mult mai avuti. Banii frumosi erau peste granita, in Los Angeles si New York. Aici ajungeau, ilegal, in urma unor ghizi abili, membri ai aceleiasi retele.

Aventura avea un pret fix - 8.000 de dolari. Cine nu ii avea, putea sa cerseasca pentru traficanti, cand ajungea la destinatie. Unii au gasit taramul Fagaduintei tocmai in Canada. Aici cereau ajutor de stat sau se ajutau singuri, din magazine. Camerele de supraveghere i-au surprins de multe ori in actiune. ilustram cu furtul din tigani canada 3

Dupa ce migrantii au inspaimantat Statele Unite si Canada, anchetatorii lor au cerut ajutorul celor din Romania. Care au organizat astazi perchezitii, retineri si audieri. Cu interlopii sefi, dar si cu unii dintre turistii intorsi acasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Interlopii s-au apucat de turism! Au dus ilegal sute de oameni in America