Antena Meniu Search
x

Interpol avertizează: Sute de teroriști ISIS, unii deghizați în femei, vor să se infiltreze în Europa, ca să se răzbune

O armată de terorişti se îndreaptă spre Europa! Sunt periculoşi şi vor să se răzbune pentru grelele înfrângeri suferite de ISIS în Siria şi Irak. Unii chiar s-au deghizat în femei, ca să poată trece graniţa. Avertismentul vine din partea oficialilor Interpol

Vezi și

O armată de terorişti se îndreaptă spre Europa! Sunt periculoşi şi vor să se răzbune pentru grelele înfrângeri suferite de ISIS în Siria şi Irak. Unii chiar s-au deghizat în femei, ca să poată trece graniţa. Avertismentul vine din partea oficialilor Interpol.

Puternic machiat, îmbrăcat în haine de damă şi purtând chiar lenjerie intimă specifică, acest soldat ISIS a fost prins de armata irakiană la graniţă.

În fotografia dată publicităţii se poate vedea că bărbatul nu a făcut economie de pudră, fard de pleoape sau ruj. Şi-a adăugat chiar şi câteva aluniţe de frumuseţe.

Mustaţa şi barba l-au trădat însă, la fel şi pe colegii lui, terorişti, care au apelat la aceeaşi tactică de evadare din Mosulul recucerit.

Pentru interpol însă, departe de a fi un subiect amuzant, este un semnal de alarmă. O armată de 173 de kamikaze se îndreaptă spre Europa unde plănuiesc acţiuni de răzbunare pentru grelele înfrângeri aduse de forţele coaliţiei în Siria şi Irak.

Pentru a preveni dezastrul, autorităţile de pe continent au primit lista completă însoţită de un avertisment. Teroriştii pot folosi identităţi false şi chiar să se deghizeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Interpol avertizează: Sute de teroriști ISIS, unii deghizați în femei, vor să se infiltreze în Europa, ca să se răzbune