Antena Meniu Search
x

Ipoteză în cazul MH370: Avionul este ascuns de Pentagon!

A dispărut în urmă cu două luni, iar misterul pare a fi din ce în ce mai greu de elucidat. Acesta este motivul pentru care apar teorii care mai de care mai ciudate

Hepta

 A dispărut în urmă cu două luni, iar misterul pare a fi din ce în ce mai greu de elucidat. Acesta este motivul pentru care apar teorii care mai de care mai ciudate

Avionul malaysian, MH370, rămâne o enigmă în ciuda eforturilor internaţionale de găsire a unor urme şi indicii concludente. În absenţa altor informaţii noi, referitoare la locaţia sau soarta aparatului de zbor, adepţii teoriilor conspirative continuă să alimenteze publicul cu diverse poveşti care mai de care mai interesante.

Potrivit ultimei relatări de acest gen, avionul nu s-ar fi prăbuşit în Oceanul Indian, ci ar fi fost capturat de către persoane rămase încă neidentificate. Se presupune că la bordul avionului ar fi existat o încărcătură foarte preţioasă (sisteme de ghidare militare prin satelit extrem de sofisticate), iar printre pasageri s-ar fi aflat 20 de specialişti veniţi de la fabrică din Texas, care trebuiau să implementeze tehnica de ultimă generaţie în China.

Interesant este că această companie de elită din domeniul inovaţiei tehnice a refuzat în mai multe rânduri să ofere informaţii. Reprezentanţii Freescale au făcut referiri doar la naţionalitatea angajaţilor săi de la bord, 12 dintre ei erau malaysieni, iar ceilalţi opt erau chinezi. Identitatea lor a fost păstrată sub anonimat, motivând că familiile celor dispăruţi trebuie în continuare protejate.

"Din respect pentru intimitatea familiilor, care trec prin aceste momente dificile, nu vom face publice numele angajaţilor noştri, care s-au aflat la bordul MH370", a declarat purtătorul de cuvânt al celor de la Freescale, Jacey Zuniga.

Cu toate acestea, vicepreşedintele companiei, Mitch Haws, i-a descris pe cei dispăruţi ca fiind "persoane cu multă experienţă, cu vaste cunoştinţe tehnice şi foarte importanţi pentru tot ceea ce înseamnă Freescale".

Conform agenţiei Reuters, angajaţii Freescale erau ingineri şi specialişti implicaţi în proiecte esenţiale desfăşurate în industria de profil.

Este uşor de presupus că avionul dispărut a fost camuflat într-un loc necunoscut, având în vedere încărcătura extrem de preţioasă. Potrivit celor de la Beforeitsnews.com, echipamentele de înaltă tehnologie, fabricate şi dezvoltate de Freescale Semiconductor Co. ar fi prototipul pentru un nou tip de armament, care ar domina un eventual conflict de proporţii.

ContinuareaAICI!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ipoteză în cazul MH370: Avionul este ascuns de Pentagon!