Antena Meniu Search
x

Caz terifiant în Italia! Un fost fotomodel și-a sufocat fetița de 2 ani cu o pernă și și-a înjunghiat băiatul de 5 ani, după care a vrut să se sinucidă. Femeia apelase la un preot exorcist (Foto)

Antonella Barbieri, fost fotomodel și soția fostului jucător italian de rugby Andrea Benatti, și-a ucis cei doi copii, după care a încercat să se sinucidă.

Antonella Barbieri, fost fotomodel și soția fostului jucător italian de rugby Andrea Benatti, și-a ucis cei doi copii, după care a încercat să se sinucidă.

Cazul dublei crime petrecute în localitatea Suzzara, în provincia Mantova, a șocat întreaga țară. Pe 7 decembrie, femeia, care a acuzat și în trecut probleme psihice, și-a sufocat fetița, Kim, de 2 ani, cu o pernă, iar apoi și-a luat băiatul de 5 ani, Lorenzo, cu mașina, la un moment dat înjunghiindu-l pe acesta cu un cuțit de bucătărie.

Pe acelaşi subiect

Foto: Fiul Antonellei Barbieri, Lorenzo Zeus

Aflată în mașină, Antonella Barbieri a încercat să se sinucidă, tot cu cuțitul, dar a fost salvată de echipajele medicale sosite la fața locului.

«Am făcut ceva rău, vreau să mor», ar fi fost primele cuvinte spuse de aceasta în momentul în care a fost internată la spitalul Santa Maria Nuova în Reggio Emilia, scrie presa italiană.

Soția lui Andrea Benatti ar fi refuzat în primă instanță să urmeze un tratament psihiatric, însă medicii au reușit în final să o convingă.

Potrivit gazzettadireggio, Antonella Barbieri ar fi avut probleme mult mai grave. Se pare că aceasta ar fi cerut ajutorul unui preot exorcist. Fostul fotomodel susținea că aude voci, în principal o voce masculină, care îi cerea să-și facă rău.

Antonella Barbieri si sotul ei

Foto: Antonella Barbieri si soțul ei, Andrea Benatti

În ultima imagine de pe Facebook postată de Antonella Barbieri fetița ei Kim, de 2 ani, se concentrează asupra unui desen. «Ascultând Red Hot Chilly Peppers», este mesajul scris de mama ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Caz terifiant în Italia! Un fost fotomodel și-a sufocat fetița de 2 ani cu o pernă și și-a înjunghiat băiatul de 5 ani, după care a vrut să se sinucidă. Femeia apelase la un preot exorcist (Foto)