Antena Meniu Search
x

O bătrânică de 95 de ani din Italia i-a venit de hac coronavirusului

Italia îşi caută resursele pentru a rezista încă o zi în iadul pandemiei. 743 de morţi numai astăzi şi un total de 6820. În noianul de veşti negre, apar raze de speranţă: pacientul nr. 1, spitalizat pe 20 februarie, a fost externat. Şi o bătrânică de 95 de ani i-a venit de hac coronavirusului.

de Redactia Observator

la 24.03.2020, 23:06

Vezi și

Italia îşi caută resursele pentru a rezista încă o zi în iadul pandemiei. 743 de morţi numai astăzi şi un total de 6.820. În noianul de veşti negre, apar raze de speranţă: pacientul nr. 1, spitalizat pe 20 februarie, a fost externat. Şi o bătrânică de 95 de ani i-a venit de hac coronavirusului.

60 de milioane de italieni s-au închis în casă. Este încercare disperată de a câştiga timp în lupta cu noul coronavirus.

Giuseppe, aşa cum îşi spune, este un român stabilit în Italia de 15 ani. Este şofer şi a luat virusul în timpul unei curse în nordul Italiei. Ca să îşi protejeze familia, s-a izolat în casa unui prieten şi a refuzat să meargă acasă, deşi primul test a fost negativ. Al doilea i-a confirmat temerile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În spitale, orice loc liber este ocupat cât ai clipi. Şi zilnic apar mii de noi cazuri. Se fac eforturi uriaşe pentru a urgenta deschiderea unui spital de campaniei în Milano. Mai multe hoteluri au fost amenajate temporar pentru a găzdui bolnavi cu simptome uşoare.

Italia a primit întăriri din Cuba, Rusia şi China

O rază de speranţă vine din regiunea Milano. Pacientul nr. 1, un bărbat de 38 de ani spitalizat pe 20 februarie, a fost externat şi este considerat vindecat.

"Nu există bucurie mai simplă şi mai mare decât aceea de a respira. Oamenii trebuie să înţeleagă că este esenţial să stea în casă. Protecţia este cea mai importantă ca să nu iei şi să nu dai mai departe infecţia", a declarat bărbatul.

Iar în ultimele două zile, numărul de decese a scăzut. Ieri, 602 pacienţi au fost răpuşi de virusul ucigaş. Numărul cazurilor pozitive noi a scăzut din nou în toate regiunea Lombardia, cu excepţia oraşului Brescia.

Imaginea unei bătrâne oferă speranţă lumii întregi. La 95 de ani a învins boala. Femeia a fost internată într-un spital din Modena la începutul lunii cu mari probleme respiratorii, iar zilele trecute a plecat vindecată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O bătrânică de 95 de ani din Italia i-a venit de hac coronavirusului