Antena Meniu Search
x

Familie de români, spulberată cu 230 km/h de un șofer italian care a fugit de la locul accidentului. Irina, o fetiță de 5 ani, a rămas fără o mână

Un șofer italian de 23 ani a spulberat cu 230 de km/h mașina unei famili de români, la Taranto, în urma accidentului, Irinei, o fetiță de 5 ani, fiindu-i amputată o mână.

Familie de romani, spulberata de un sofer italian care mergea cu 230 de km/h

Un șofer italian de 23 ani a spulberat cu 230 de km/h mașina unei famili de români, la Taranto, în urma accidentului, Irinei, o fetiță de 5 ani, fiindu-i amputată o mână.

Lucian Apostol, un român de 31 de ani din Ginosa, se afla în mașină cu soția și cei doi copii, o fetiță de 5 ani și un băiat de 10, în momentul în care un șofer italian de 23 de ani i-a lovit pe drumul național 7, între localitățile Laterza și Castellaneta, pe 24 iunie 2017.

Românul a povestit că șoferul italian, la volanul unui BMW, a încercat o depășire riscantă, însă observând că pe banda opusă vine o altă mașină, a renunțat la depășire tamponând violent mașina Opel Tigra a familiei de români. Autoturismul Opel a ieșit de pe șosea, a lovit un zid și s-a răsturnat de mai multe ori oprindu-se pe un teren agricol, în afara șoselei, scrie bari.repubblica.it.

Italianul a fugit atunci de la locul teribilului accident, neacordând ajutor victimelor.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, Irina, fetița de 5 ani, a fost transportată în stare gravă mai întâi la un spital din Castellaneta, apoi transferată la Bari, prognosticul medicilor fiind atunci rezervat. Ceilalți membri ai familiei au suferit și ei răni mai puțin grave.

Printr-o minune, viața copilului a fost salvată, însă Irina a rămas fără partea inferioară a mâinii stângi, care i-a fost amputată.

Potrivit sursei citate, deși accidentul s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an, șoferul vinovat a fost identificat abia acum, el fiind trimis în judecată, sub acuzația de fugă de la locul accidentului și vătămarea corporală gravă.

"Dacă șoferul s-ar fi oprit, el ar fi fost atunci arestat, însă, din păcate, era întuneric și nu s-au putut găsi elementele utile identificării autorului acestui accident nefericit", a declarat un responsabil al carabinierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Familie de români, spulberată cu 230 km/h de un șofer italian care a fugit de la locul accidentului. Irina, o fetiță de 5 ani, a rămas fără o mână