Antena Meniu Search
x

Italia, sub puhoaie. Un elicopter cu 4 persoane la bord s-a prăbuşit în timpul misiunii de intervenţie, după inundaţiile devastatoare care au răpit 14 vieţi

Ciclonul care a devastat Italia: regiunea Emilia-Romagna a rămas sâmbătă sub avertizare cod roşu în timp ce ploile au revenit în nord-estul Italiei după inundaţiile devastatoare din această săptămână care au provocat 14 morţi. Zone extinse se află în continuare sub ape, iar riscul de alunecări de teren este deosebit de ridicat, în special în regiunile din Munţii Apenini. Un elicopter s-a prăbuşit sâmbătă, în timpul misiunii de intervenţie, iar una dintre cele patru persoane aflate la bord a fost rănită.

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 20:49

Vezi și

Un elicopter s-a prăbuşit sâmbătă în provincia italiană Ravenna din regiunea Emilia-Romagna, grav afectată de furtuni puternice şi inundaţii, transmite agenţia DPA. Toate cele patru persoane aflate la bord au fost transportate la spital, însă doar una dintre ele a fost rănită, au anunţat pompierii italieni, conform Agerpres.

Elicopter prăbuşit în timpul misiunii, în Italia

La momentul prăbuşirii elicopterului, echipa aflată la bord inspecta liniile de înaltă tensiune avariate în timpul furtunii în localitatea Lugo, conform agenţiilor ANSA şi Adnkronos.

Avertizarea cod roşu de condiţii meteorologice extreme, care vizează provincia Bologna şi unele zone din provincia Emilia Romagna, rămâne în vigoare sâmbătă şi duminică, după inundaţiile mortale de săptămâna aceasta. Ploaia a revenit în regiunea afectată, situată în nord-estul Italiei, iar riscul de producere a alunecărilor de teren este ridicat, conform ANSA.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italienii, uniți după dezastru

Gesturi emoţionante în regiunile italiene lovite de inundaţii. Indiferent de vârstă sau naţionalitate, oamenii se ajută între ei cu ce pot. Şi zeci de români au sărit în sprijinul celor care au pierdut agoniseala de o viaţă. Unii donează bani şi alimente, alţii ajută la curăţarea străzilor. Pericolul însă nu a trecut pentru că ploile au revenit, iar codul roşu de inundaţii a fost prelungit până astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Italia, sub puhoaie. Un elicopter cu 4 persoane la bord s-a prăbuşit în timpul misiunii de intervenţie, după inundaţiile devastatoare care au răpit 14 vieţi