Antena Meniu Search
x

Iubiţi daţi dispăruţi de o săptămână, găsiţi fără suflare, îmbrăţişaţi. Cei doi au murit după o supradoză, într-un apartament din Rusia

Doi tineri iubiţi au murit îmbrăţişaţi, după o supradoză de droguri. Tragedia a avut loc într-un apartament din Ekaterinburg, un oraș aflat în centrul Rusiei. Cristina şi iubitul ei, Constantin, fuseseră daţi dispăruţi în urmă cu o săptămână şi erau căutaţi de poliţie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.06.2021, 20:21

Cristina Romasheva, în vârstă de 22 de ani, şi Constantin Spiridonov, de 27 de ani, se aflau pe lista persoanelor dispărute şi erau căutaţi de importante forţe de ordine, relatează presa din Rusia.

Fata a fost dată dispărută la sfârşitul lunii mai

ural.kp.ru

Din păcate, la o săptămână de la dispariţie, cei doi au fost găsiţi fără suflare, în apartamentul tânărului din Ekaterinburg. Surse din poliţie, citate de kp.ru, au declarat că fata şi băiatul erau îmbrăţişaţi, pe pat. 

Tinerii iubiţi ar fi sfârşit după o supradoză de droguri

Pe acelaşi subiect

În locuinţă, oamenii legii au găsit două carduri de plastic, dar şi o bancnotă de 500 de ruble, cu urme de pulbere albă, iar datele preliminare arată că decesul tinerilor ar fi survenit acum aproximativ o săptămână, în urma unei supradoze de droguri. Cauza exactă a morţii celor doi iubiți va fi stabilită, însă, după efectuarea necropsiilor.

Doi tineri britanici au sărit în fața trenului, îmbrățișați, după trei săptămâni de heroină

În urmă cu 3 ani, doi tineri din Marea Britanie s-au sinucis împreună, după ce și-au pierdut joburile și casa în urma dependenței de heroină. 

Melissa Wood, 27 de ani, și partenerul ei, Christopher Linley, 34, și-au jurat că vor fi "împreună mereu", după care s-au îndreptat către calea ferată din Doncaster. Bătălia cu dependența de heroină i-a adus la ruină, cei doi pierzându-și serviciile și, în cele din urmă, casa în care locuiau. Imediat după tragedie, rudele acestora au primit bilete de adio, în care tinerii explicau de ce au recurs la acest gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Iubiţi daţi dispăruţi de o săptămână, găsiţi fără suflare, îmbrăţişaţi. Cei doi au murit după o supradoză, într-un apartament din Rusia