Antena Meniu Search
x

Tânără ucisă fără milă într-un bloc din Sibiu. Fostul iubit a mers la poliţie şi s-a predat

Crimă în cartierul Arhitecților din localitatea Cisnădie, județul Sibiu. Un bărbat de 42 de ani a mers, azi dimineaţă, la Poliția Deva și le-a spus că și-a ucis, în urmă cu câteva ore, fosta iubită. Polițiștii și-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul indicat, au găsit victima.

De Veronica Micu la 14.02.2021, 11:18
Tânără ucisă fără milă într-un bloc din Sibiu. Fostul iubit a mers la poliţie şi s-a predat - Arhiva / imagine ilustrativă

Bărbatul de 42 de ani şi tânăra de 30 de ani au avut o relaţie o perioadă de timp, iar acum locuiau în aceeași scară, pe același palier, într-un bloc din Cartierul Arhitecților, localitatea Cisnădie, județul Sibiu.

Deși femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva individului, valabil până la vară, sâmbătă seara bărbatul și-a vizitat fosta iubită, au declarat pentru news.ro surse judiciare.

Între cei doi a izbucnit un scandal, iar bărbatul susţine că femeia l-ar fi atacat cu un cuţit, pe care i l-a luat din mână şi a înjunghiat-o în gât.

Din cauza loviturii, tânăra a murit.

Bărbatul s-a predat la Poliţia Deva

Speriat, bărbatul a încuiat ușa și a plecat la fratele său, la Deva, unde a povestit ce s-a întâmplat.

Împreună cu fratele și cumnata, bărbatul a mers la Poliția Deva și s-a predat.

Polițiștii au mers la locul indicat de agresor, au escaladat blocul și au văzut-o pe femeie. Când au reușit să intre în casă, aceasta era decedată.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tânără ucisă fără milă într-un bloc din Sibiu. Fostul iubit a mers la poliţie şi s-a predat