Antena Meniu Search
x

S-au prins de mână, îmbrățișați, și au sărit în fața trenului, după trei săptămâni de heroină

Doi tineri din Marea Britanie s-au sinucis împreună, după ce și-au pierdut joburile și casa în urma dependenței de heroină. 

Doi tineri din Marea Britanie s-au sinucis împreună, după ce și-au pierdut joburile și casa în urma dependenței de heroină. 

Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre cei doi tineri care și-au luat viața, îmbrățișați, aruncându-se în fața trenului. 

Melissa Wood, 27 de ani, și partenerul ei, Christopher Linley, 34, și-au jurat că vor fi "împreună mereu", după care s-au îndreptat către calea ferată din Doncaster. Bătălia cu dependența de heroină i-a adus la ruină, cei doi pierzându-și serviciile și, în cele din urmă, casa în care locuiau. 

Imediat după tragedie, rudele acestora au primit bilete de adio, în care tinerii explicau de ce au recurs la acest gest. 

Un fost coleg de apartament de-al cuplului le-a povestit polițiștilor că situația scăpase total de sub control, iar cei doi s-au drogat fără încetare în ultimele trei săptămâni de viață.

"Au luat decizia că vor să fie împreună mereu", a precizat procurorul de caz. 

Doi tineri din Marea Britanie s-au sinucis împreună

Mama Melissei a declarat, emoționată, că nu suspectat niciodată că se va ajunge la sinucidere, deoarece tânăra era mereu "veselă și nu se oprea din râs".

"Sunt șocată de ce s-a întâmplat. Am sperat că va fi un om de succes, avea atât de mult potențial. Era un derbedeu adorabil. Mă consolează faptul că Christopher și Mellisa au murit împreună, avându-se unul pe celălalt", a mărturisit mama tânărului.

Tragedia a avut loc pe 27 martie, anul acesta, însă detaliile au ieșit la iveală abia zilele trecute, informează Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » S-au prins de mână, îmbrățișați, și au sărit în fața trenului, după trei săptămâni de heroină