Antena Meniu Search
x

Iubitor de animale, lăsat într-o baltă de sânge după ce a încercat să salveze un câine lovit de un grup de tineri în Irlanda de Nord

Harry Doherty, un tânăr de 24 de ani, din Irlanda de Nord, a ajuns în comă la spital, după ce a încercat să salveze un câine de un grup de tineri și a fost bătut până când atacatorii l-au lăsat într-o baltă de sânge.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.07.2020, 09:56

Tânărul care a intervenit pentru a salva câinele a stat mai multe zile în comă, din cauza loviturilor încasate
Harry este cunoscut încă din copilărie ca un protector al animalelor - Daily Star
  • Harry a stat mai multe zile în comă, în urma loviturilor încasate.
  • Părinții victimei fac apel la martori să iasă în față și să ofere detalii despre incident.

Incidentul s-a petrecut pe 12 iulie, când Harry, stabilit în Derry, al doilea oraș ca mărime din Irlanda de Nord, a mers în vizită la niște prieteni, iar apoi intenționa să se întoarcă acasă cu taxiul.

Conform Daily Star, în momentul în care se afla în taxi, Harry a văzut un grup de tineri cum ataca un câine neajutorat.

Tânărul a solicitat șoferului să oprească mașina și a coborât pentru a încerca să salveze patrupedul care era lovit constant cu pietre și sticle.

Atacatorii, despre care se presupune că erau în jur de 15, și-au canalizat furia pe tânăr și au început să-l lovească pe Harry cu pumnii și cu picioarele.

Tânărul iubitor de animale a fost lăsat în stare de inconștiență și într-o baltă de sânge, având răni grave la nivelul capului.

Harry a fost ajutat de doi trecători înainte de a fi preluat de o ambulanță.

După ce a stat mai multe zile în comă la spitalul din Derry s-a decis ca tânărul să fie transportat la spitalul din Belfast pentru că starea sa de sănătate nu prezenta semne de ameliorare.

Între timp, tânărul a reușit să iasă din comă, însă a rămas cu sechele și nu își amintește nimic despre incidentul din 12 iulie.

Linda, mama lui Harry, face apel la martori să iasă în față și să ofere detalii despre ce s-a întâmplat la fața locului.

"Harry a protejat câinii încă de când era mic și se enerva constant când vedea un câine care suferă. Are un labrador mare și negru acasă și nu mă miră că a intervenit pentru a salva acel câine. Dar sunt șocată de modul în care o faptă atât de bună s-a transformat într-o poveste horror", a fost mesajul transmis de mama victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Iubitor de animale, lăsat într-o baltă de sânge după ce a încercat să salveze un câine lovit de un grup de tineri în Irlanda de Nord