Antena Meniu Search
x

Jaf cu luare de ostatici, la o bancă din Milano. Tâlharii au fugit prin conductele de canalizare. VIDEO

Jaf cu luare de ostatici, în această dimineață, la filiala băncii Crédit Agricole din piazza Ascoli din Milano, în Italia. Poliția a intervenit în forță, însă tâlharii, se pare că au reușit să fugă prin conductele de canalizare.

De Veronica Micu la 03.11.2020, 12:19
Jaf cu luare de ostatici, la o bancă din Milano. Tâlharii au fugit prin conductele de canalizare - La Stampa
  • Hoții ar fi scăpat prin sistemul de canalizare.
  • În bancă erau cel puțin doi angajați, care nu au fost răniți.

Directorul băncii și alți doi angajați au deschis banca în jurul orei 8.30. Tot atunci, au dat buzna și tâlharii care, din primele informații, ar fi pătruns în interior prin conductele de canalizare, făcând o gaură în paviment.

„Au intrat prin subteran. Eram trei persoane în bancă atunci când mi-am dat seama și am strigat „e un jaf”, iar o colegă a reușit să fugă. A avut loc o mică altercație, dar nu m-au lovit”, a declarat directorul filialei Crédit Agricole, potrivit publicației La Stampa.

Se pare că hoții au reușit astfel să fure câteva cutii de valori, apoi au fugit prin conductele de canalizare, scrie ANSA.

Nu este deocamdată clar dacă în bancă erau sau nu clienți în momentul jafului.

Mai multe mașini de Poliție au ajuns în zonă și au amenajat o zonă de securitate pentru a evita riscurile pentru trecători.

Ambulanțele au fost, de asemenea, trimise la fața locului ca măsură de precauție.

Zona este încă blocată, operațiunea poliției este încă în desfășurare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Jaf cu luare de ostatici, la o bancă din Milano. Tâlharii au fugit prin conductele de canalizare. VIDEO