Antena Meniu Search
x

Jaf de 200.000 de euro la Paris. Poliţiştii l-au prins pe unul dintre hoţi datorită unui obiect furat din locuinţă 

Un cuplu a fost trezit violent din somn de trei hoţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Paris. Trei bărbaţi cu cagule au pătruns în locuinţă pe o fereastră, i-au legat pe proprietari şi i-au obligat să le spună cum se deschide seiful, au declarat surse din cadrul poliţiei pentru Le Figaro.

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 17:19

Jaf de 200.000 de euro la Paris. Poliţiştii l-au prins pe unul dintre hoţi datorită unui obiect furat din locuinţă
Jaf de 200.000 de euro la Paris. Poliţiştii l-au prins pe unul dintre hoţi datorită unui obiect furat din locuinţă - Shutterstock

Cei trei infractori au furat bijuterii şi bani în valoare de aproximativ 200.000 de euro. De asemenea, au plecat cu un iPhone.

După ce hoţii au plecat, cuplul s-a eliberat din legături şi a anunţat poliţia. Anchetatorii au reuşit rapid să dea de urma smartphone-ului furat cu ajutorul aplicaţiei "Localizează-mi telefonul".

Dispozitivul a fost găsit într-un cartier de locuinţe din Pantin, Seine-Saint-Denis. Imediat, un echipaj al poliţiei a fost trimis la faţa locului şi a depistat trei persoane care corespundeau descrierii furnizate de victime.

Unul dintre cei trei a fost arestat în posesia unei genţi aparţinând cuplului. Ceilalţi doi bărbaţi au reuşit să fugă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Jaf de 200.000 de euro la Paris. Poliţiştii l-au prins pe unul dintre hoţi datorită unui obiect furat din locuinţă