Antena Meniu Search
x

Jill Biden, testată negativ pentru Covid-19. Prima Doamnă a SUA a petrecut 5 zile în izolare din cauza infecției

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a fost testată negativ pentru COVID-19 după ce a stat în izolare cinci zile în urma unui test pozitiv, a anunţat duminică Casa Albă."După ce a stat izolată cinci zile şi după ce a primit un rezultat negativ la două teste consecutive pentru COVID-19, Prima Doamnă va pleca din Carolina de Sud spre Delaware mai târziu în cursul zilei" de duminică, a anunţat purtătorul său de cuvânt într-un comunicat, citat de Agerpres.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 21.08.2022, 16:42

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite
prima Doamnă a SUA a fost testată negativ pentru Covid-19 - Profimedia

Marţi, Casa Albă a anunţat că Prima Doamnă a fost testată pozitiv şi că a manifestat simptome medii de răceală. Joe şi Jill Biden se aflau în vacanţă în Carolina de Sud. Preşedintele SUA a trecut la rândul său prin infectarea cu coronavirus, fiind testat pozitiv ultima dată pe 5 august.

Testat prima dată pozitiv la COVID-19 pe 21 iulie, Biden a ieşit pe 27 iulie din izolare, întrucât fusese atunci testat negativ şi părea să se fi vindecat după ce a urmat un tratament împotriva coronavirusului. Dar pe 30 iulie el a fost testat din nou pozitiv, ceea ce medicul Casei Albe a descris drept o ''recădere'', caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Stiri externe » Jill Biden, testată negativ pentru Covid-19. Prima Doamnă a SUA a petrecut 5 zile în izolare din cauza infecției