Antena Meniu Search
x

Jim Carrey, judecat pentru UCIDERE DIN CULPĂ! Acuzaţii incredibile la adresa celebrului actor hollywoodian (VIDEO)

Actorul Jim Carrey va fi judecat în aprilie pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, care s-ar fi sinucis cu o supradoză, după ce starul hollywoodian i-ar fi furnizat acesteia medicamentele, informează mirror.co.uk.

Actorul Jim Carrey va fi judecat în aprilie pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, care s-ar fi sinucis cu o supradoză, după ce starul hollywoodian i-ar fi furnizat acesteia medicamentele, informează mirror.co.uk.

Un judecător a confirmat că procesul va continua, în ciuda încercării actorului de a închide cazul, aducând argumentul condiţiei financiare precare a mamei fostei lui iubite.

Jim Carrey, în vârstă de 55 de ani, este dat în judecată la Tribunalul Superior din Los Angeles de soţul Cathrionei White, Mark Burton, şi de mama ei, Brigid Sweetman.

Starul hollywoodian este acuzat că ”s-a folosit de uriaşa lui bogăţie şi celebritate pentru a obţine ilegal şi pentru a distribui medicamente prescrise care provoacă dependenţă şi, în acest caz, moarte”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Michael Avenatti, care îi reprezintă pe soţul şi mama Cathrionei White, a spus că abia aşteaptă procesul din aprilie. ”Publicul merită să ştie adevărul”, a adăugat el.

Jim Carrey a retras o cerere ca Brigid Sweetman să plătească 372.000 de dolari pentru costurile lui de judecată, dacă instanţa se va pronunţa în favoarea lui. Raymond Boucher, avocatul starului, i-a cerut instanţei să anuleze cererea, întrucât Brigid Sweetman este bolnavă şi nu are posibilitatea să plătească.

Raymond Boucher i-a cerut Tribunalul Superior din Los Angeles să închidă cazul. Însă, judecătoarea Deirdre Hill a hotărât că Jim Carrey trebuie să ajungă în faţa juraţilor pentru acuzaţia de ucidere din culpă şi pentru acuzaţii care intră sub incidenţa legii de responsabilitate a traficanţilor de droguri - Drug Dealer Liability Act.

De asemenea, Deirdre Hill a respins cererea de confidenţialitate a actorului în privinţa datelor cu caracter personal, spunând că juriul ar trebui să vadă probele medicale cu privire la acuzaţiile că starul i-ar fi transmis Cathrionei White mai multe boli în urma relaţiilor sexuale întreţinute cu ea. Procesul de 20 de zile este programat să înceapă pe 26 aprilie.

Cathriona White, o artistă specializată în arta machiajului, a fost descoperită fără semne vitale la vârsta de 30 de ani în apartamentul ei din Los Angeles, pe 28 septembrie 2015, în urma unei presupuse sinucideri.

Potrivit site-ului TMZ, Cathriona White şi Jim Carrey, care au avut o relaţie marcată de mai multe împăcări şi despărţiri, se despărţiseră încă o dată, cu doar o săptămână înainte de moartea ei.

În procesul pe care l-a iniţiat, Mark Burton afirmă că Jim Carrey a obţinut medicamentele prescrise Percocet, Ambien şi Propranolol sub numele ”Arthur King” şi le-a oferit Cathrionei White, chiar dacă ştia că aceasta era ”predispusă la depresie” şi ”încercase deja să îşi ia viaţa”.

În octombrie 2016, Jim Carrey a depus în instanţă un document în care afirmă că Brigid Sweetman, mama fostei sale iubite Cathriona White - care s-a sinucis în 2015 -, l-a implorat să îi cumpere o casă şi l-a ameninţat că se va sinucide.

Actorul canadian Jim Carrey, născut pe 17 ianuarie 1962, este un star al filmelor de comedie produse la Hollywood şi s-a remarcat în pelicule cu mare succes în rândul publicului, precum ”Dumb and Dumber”, ”Ace Ventura: Pet Detective” şi ”Bruce Almighty”. Jim Carrey a încheiat o relaţie de cinci ani cu actriţa Jenny McCarthy în 2010 şi a fost căsătorit de două ori - cu Melissa Womer, în perioada 1987-1995, şi cu Lauren Holly, în perioada 1996-1997.

News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Jim Carrey, judecat pentru UCIDERE DIN CULPĂ! Acuzaţii incredibile la adresa celebrului actor hollywoodian (VIDEO)